Libnet.ro
UNICEF

22:45

Basescu, despre Silaghi: Mai reflectez, vreau sa vorbesc cu Antonescu.

România Liberă România Liberă,
Basescu, despre Silaghi: Mai reflectez, vreau sa vorbesc cu Antonescu.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca mai reflecteaza in privinta numirii lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, informeaza Mediafax. El a preciat ca doreste sa aiba o discutie si cu liderul PNL Crin Antonescu si sa vada daca acesta mentine nominalizarea. Intrebat despre numirea lui Ovidiu Silaghi in functia de ministru al Transporturilor, presedintele Basescu a raspuns: Sa vedem, mai reflectez, nu va ascund ca as vrea foarte mult sa discut si cu Crin Antonescu. continuă pe România Liberă

Basescu, despre Silaghi: Mai reflectez, vreau sa vorbesc cu Antonescu, vedem daca mentine ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca mai reflecteaza in privinta numirii lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, informeaza Mediafax. El a preciat ca doreste sa aiba o discutie si cu liderul PNL Crin Antonescu si sa vada daca acesta mentine nominalizarea. Stire in curs de actualizare.

Basescu, despre Silaghi: Mai reflectez, vreau sa discut si cu Antonescu

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, raspunzand unei intrebari, ca mai reflecteaza in privinta numirii lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor. Sa vedem, mai reflectez, n.

Basescu, despre numirea lui Silaghi la Transporturi: Vedem, mai reflectez. As vrea sa discut si cu Antonescu

Presedintele Traian Basescu vorbit vineri, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, despre posibila nominalizare a lui Ovidiu Silaghi pentru functia de ministru al Transporturilor, in locul lui Relu.

Victor Ponta a discutat cu Basescu despre posibilitatea numirii lui Silaghi la Transporturi; presedintele se mai gandeste

Premierul Victor Ponta a declarat, la Romania TV, ca a avut marti o discutie cu presedintele Traian Basescu despre posibilitatea numirii liberalului Ovidiu Silaghi in postul de ministru al Transporturilor, ramas vacant saptamana trecuta, dupa revocarea lui Relu Fenechiu, potrivit Agerpres.

Traian Basescu: Vreau sa discut si cu Antonescu despre Silaghi. Voi vedea daca isi mentine propunerea

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca doreste sa mai reflecteze cu privire la numirea lui Ovidiu Silaghi la conducerea Ministerului Transporturilor, subliniind ca in acest sens vrea sa poarte o discutie si cu presedintele PNL, Crin Antonescu.

Traian Basescu:Vreau sa discut si cu Antonescu despre Silaghi. Voi vedea daca isi mentine propunerea

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca doreste sa mai reflecteze cu privire la numirea lui Ovidiu Silaghi la conducerea Ministerului Transporturilor, subliniind ca, in acest sens, vrea sa poarte o discutie si cu presedintele PNL, Crin Antonescu.

Basescu, despre posibila numire a lui Ovidiu Silaghi la Transporturi: As vrea foarte mult sa discut si cu Crin Antonescu. Voi vedea daca isi mentine propunerea

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca reflecteaza asupra posibilitatii numirii lui Ovidiu Silaghi la conducerea Ministerului Transporturilor, precizand ca vrea sa discut subiectul si cu presedintele PNL, Crin Antonescu si sa vada daca acesta isi mentine propunerea.

Nu confirm ca a fost preluat din Siria. Ce are de spus Basescu despre Hayssam

Presedintele Traian Basescu a afirmat, vineri, in cadrul unei declaratii de presa la Palatul Cotroceni, ca nu confirma ca Omar Hayssam a fost preluat din Siria. Strategiile anti-teroriste sunt un atribut al.

Nu confirm ca a fost preluat din Siria. Ce are de spus Basescu despre Hayssam

Presedintele Traian Basescu a afirmat, vineri, in cadrul unei declaratii de presa la Palatul Cotroceni, ca nu confirma ca Omar Hayssam a fost preluat din Siria. Strategiile anti-teroriste sunt un atribut al.

Basescu despre capturarea lui Omar Hayssam: Romania a efectuat o operatiune NEAUTORIZATA pe ...

Presedintele Traian Basescu a facut, vineri, o declaratie de presa pe tema intrarii in custodia politiei romane a lui Omar Hayssam, dar si pe tema discutiei purtate cu Troica creditorilor internationali Comisia Europeana, Banca Centrala EuropeanaFondul Monetar International. Romania Libera va prezinta principalele declaratii: - Am cerut delegatiei FMI, Uniunii Europene si Bancii Mondiale sa mareasca fondul de garantii pe care il poate acorda Guvernul pentru sprijinirea sau relansarea de .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )