Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traian Berbeceanu a intrat in politica. Din ce partid face parte

Adevărul Adevărul,
Traian Berbeceanu a intrat in politica. Din ce partid face parte

Fostul politist Traian Berbeceanu, in prezent sef de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela, s-a inscris in PNL, la Deva. continuă pe Adevărul

IN CADRUL UNEI CONFERINTE DE PRESA: Un candidat la primaria Buzau a uitat din ce partid face parte

Constantin Florescu, fost consilier local ales pe listele PSD Buzau, a trecut recent la PMP. Formatiunea lui Traian Basescu il sustine pe Florescu pentru a candida la Primaria Buzau. intr-o conferinta de presa, Florescu a uitat pur si simplu numele PMP, anunta g4media. ro.

Supriza de proportii in politica! Traian Berbeceanu s-a inscris in PNL!

Fostul politist Traian Berbeceanu, actual sef de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela, s-a inscris in Partidul National Liberal. Anuntul a fost facut de primarul Devei, Florin Oancea.

Traian Berbeceanu, seful de cabinet al ministrului Marcel Vela, si medicul Marius Blendea s-au inscris in PNL

Comisarul Traian Berbeceanu, seful de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela, s-a incris vineri in PNL Deva. Tot vineri si-a semnat adeziunea in PNL si doctorul Marius Blendea. Anuntul a fost facut.

Fostul comisar de politie Traian Berbeceanu s-a inscris in PNL

Seful de cabinet al ministrului de Interne, fostul comisar de politie, Traian Berbeceanu s-a inscris vineri in PNL. Anuntul a fost facut de presedintele PNL Deva Florin Oancea. Alaturi de Berbeceanu si-a anuntat adeziunea si medicul Marius Blendea.

Cine face parte din Grupul de Comunicare Strategica. Aparitii surprinzatoare pe lista: ce legaturi exista

S-a aflat cine sunt cei care fac parte din Grupul de Comunicare Strategica si livreaza informatii in perioada de pandemie. inainte de a transmite cifrele, ei se sfatuiesc cu ministrul Marcel Vela. Cine face parte din Grupul de Comunicare Strategica Membrii Grupului de Comunicare Strategica, care transmit informatii privind evolutia epidemiei de coronavirus, sunt trei .

Tataru: Situatia actuala face parte din scenariile care erau in analiza

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat la TVR1 ca populatia s-a relaxat un pic cam devreme si a indemnat la respectarea regulilor de igiena, de distantare fizica si purtarea mastii in spatii inchise, potrivit Agerpres. El a precizat ca masurile de relaxare care erau programate pentru 1 iulie au fost amanate si a mentionat ca situatia actuala face parte din scenariile care erau in analiza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )