Libnet.ro
UNICEF

19:15

Tataru: Situatia actuala face parte din scenariile care erau in analiza

Hotnews Hotnews,
 Tataru: Situatia actuala face parte din scenariile care erau in analiza

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat la TVR1 ca populatia s-a relaxat un pic cam devreme si a indemnat la respectarea regulilor de igiena, de distantare fizica si purtarea mastii in spatii inchise, potrivit Agerpres. El a precizat ca masurile de relaxare care erau programate pentru 1 iulie au fost amanate si a mentionat ca situatia actuala face parte din scenariile care erau in analiza. continuă pe Hotnews

Serialul O Parte din Adevar de pe HBO o doza de umanitate in varf de epidemie

Ancorata de un rol magistral si realizata cu dedicatie si dragoste pentru materialul sursa, miniseria O parte din adevar de pe HBO ne ofera o poveste trista dar induiosatoare despre familie si apropierea dintre oameni, perfecta pentru aceste vremuri de distantare sociala.

Ultima ora! Criminalul din Mehedinti care a incendiat o copila a murit. Cum si-a petrecut ultimele momente de viata

Criminalul din Mehedinti, care a ucis cinci persoane si a incendiat o copila de doar 17 ani, a murit in spital seara trecuta, la cateva zile dupa ce a incercat sa-si ia viata in arestul Politiei. Cum a murit Ion Turnagiu in urma cu cinci zile, criminalul in serie a vrut sa-si ia viata spanzurandu-se .

Rasturnare de situatie. Criminalul in serie din Mehedinti, care a incendiat o fata, a murit in spital. Ce s-a intamplat

Criminalul in serie din Mehedinti, care a incendiat o fata in varsta de 17 ani, a murit seara trecuta, potrivit unor surse din politie. Acesta era deja internat in spital dupa ce a incercat sa se sinucida in timp ce se afla in arest preventiv.

Tara din Europa care va amenda parintii daca nu-si trimit copiii la scoala in septembrie

Lege controversata in Regatul Unit. Parintii care vor refuza sa isi trimita copiii la scoala in luna septembrie vor fi amendati, a anuntat ministrul Educatiei Gavin Williamson, potrivit BBC.

Andrzej Duda si Rafal Trzaskowski, in finala prezidentialelor din Polonia. Care este miza la votul din 12 iulie si ce linii politice propun cei doi

Andrzej Duda, presedintele in exercitiu al Poloniei, nu a reusit sa castige alegerile prezidentiale din primul tur, cand a obtinut peste 41,8% din voturile valabil exprimate, si il va infrunta in marea.

ingerul necunoscut din Oradea care a dat viata

Un tanar de 32 de ani din Oradea a fost numit ingerul necunoscut. A fost omul care a iesit din multimea adunata pe un bulevard, dupa un accident grav si a coordonat, fara sa ezite, o echipa de salvare formata din oameni necunoscuti, adusi impreuna de o tragedie.

Virgil Musta vorbeste despre focarele din Romania care trebuie rapid izolate: Am simtit ca trebuie sa va spun

Medicul Virgil Musta, unul dintre eroii spitalului din Timisoara unde au fost tratati cei mai multi pacienti de coronavirus, trage un semnal de alarma cu privire la pericolele coronavirusului. Acesta este de parere ca romanii trebuie sa respecte in continuare masurile de protectie care pot salva vieti.

Primar din Alba care a vrut sa cumpere puicute tinere la o luna, blocat de Facebook: Au innebunit salcamii, multumesc

Un edil din judetul Alba care a postat pe pagine de Facebook ca vrea sa cumpere niste puicute a ajuns sa fie blocat pentru 24 de ore de reteaua sociala pentru incalcarea standardelor comunitatii.

Digi24: Un primar din Alba care a vrut sa cumpere puicute a fost blocat de Facebook. Reactia acestuia

Un primar din judetul Alba care a scris pe Facebook ca vrea sa cumpere niste puicute a ajuns sa fie blocat pentru 24 de ore de reteaua sociala pentru incalcarea standardelor comunitatii.

Care-s statele din Europa care le interzic romanilor sa intre direct in tara din cauza pandemiei

Majoritatea tarilor europene au relaxat restrictiile si au permis cetatenilor deplasarea in mai multe locuri. Numai ca se observa din nou o crestere a numarului de cazuri. Asa ca exista.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )