Libnet.ro
UNICEF

21:30

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai care si-a terorizat familia, a castigat un nou mandat si a sarbatorit cu artificii (VIDEO)

B1 B1,
Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai care si-a terorizat familia, a castigat un nou mandat si a sarbatorit cu artificii (VIDEO)

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai care si-a terorizat familia, a castigat un nou mandat. Acesta a iesit in fataprimariei, fiind insotit de copii si de colegii din administratie, si le-a. continuă pe B1

Traian Ogagau, primarul filmat in timp ce isi umilea fetita, a castigat un nou mandat la Primaria Sangeorz-Bai

Traian Ogagau, primarul filmat in timp ce isi umilea fetita, a castigat un nou mandat la Primaria Sangeorz-Bai. Primarul a transmis, live pe Facebook, momentul in care a aflat ca va fi primar pentru inca patru ani.

Politia a retinut doi barbati care l-au amenintat cu moartea pe primarul din Rosia Montana, intr-un videoclip

Incident grav in judetul Alba-Iulia, dupa cedoi indivizi din localitate l-au amenintat cu moartea, cu un pistol, pe primarul din Rosia Montana. Primarul din Rosia Montana a fost.

Primarul din Romania care a scapat de moarte. Ce mesaj dureros i-au transmis medicii

Un primar din Romania a fost diagnosticat cu cancer dar a scapat miraculos din ghearele mortii, iar acum este din nou candidat la primarie. Toti medicii i-au spus ca nu mai are scapare. Primarul din Romania care a scapat de moarte Mircea Minea, primar in localitatea Chiajna, a fost diagnosticat cu un an in urma .

Primarul din Mangalia sustine, fara a-l nominaliza, ca Mohammad Murad a fost audiat intr-un caz de mituire a alegatorilor Politia verifica o masina a oamenilor lui Murad

Primarul din Mangalia, Cristian Radu, care candideaza din partea PNL pentru un nou mandat, sustine - fara a-l nominaliza insa - ca Mohammad Murad, candidat indepedent la Primaria Mangalia, a fost audiat la Politie intr-un caz de mituire a alegatorilor. Murad a negat informatia, afirmand ca nu sunt ilegalitati si l-a acuzat pe Cristian Radu ca raspandeste informatii false. Politia a oprit o masina care apartine oamenilor lui Murad, iar soferul nu a fost de acord cu perchezitia autoturismului. Politistii continua verificarile in acest caz.

Descoperirea din Marea Neagra care pune Romania pe harta istorica a lumii. Este cea mai veche din istoria omenirii

Cea mai veche ambarcatiune intacta care s-a scufundat a fost gasita. Se presupune ca nava are o vechime de peste 2. 400 de ani. Descoperirea aceasta din Marea Neagra pune Romania pe harta istorica a lumii! Vom detalia, in cele ce urmeaza. Descoperirea din Marea Neagra care pune Romania pe harta istorica a lumii Specialistii au .

CTP ii doreste tot binele din lume profesorului care a sfatuit elevii sa nu poarte masti: L-as trimite la cimitir

Un scandal urias a explodat, dupa ce un profesor din Oradea s-a filmat intr-o sala de curs in timp ce instiga elevii sa nu poarte masti la scoala, numindu-i niste animalute intr-un tarc. Pe langa politie, Cristian Tudor Popescu, Klaus Iohannis si alte autoritati au criticat dur comportamentul simpatizantului miscarii fara masca. Profesor din Oradea, .

VIDEO Liberalii il acuza pe primarul din Podu Iloaiei de mita. Barbat: M-am intalnit cu Istrate pe strada si mi-o dat 10 lei Cred ca o dat la mai multi

Liberalii ieseni il acuza pe primarul PSD din Podu Iloaiei ca i-ar fi mituit pe alegatori. Mai mult, acestia au pus la dispozitia presei imagini video cu Constantin Gabi-Istrate, in care, sustin liberalii, este prins in flagrant. in alte doua inregistrari, doi barbati declara ca au primit cate 10 lei de la primarul orasului.

Elevii si profesorii din scolile in care se voteaza, cursuri exclusiv online pana marti. Parintii nu pot avea libere platite pentru aceste zile

Incepand de vineri si pana marti inclusiv, elevii si profesorii din scolile in care au fost amenajate sectii de votare sustin cursurile exclusive online, similar scenariului rosu. Parintii insa nu pot cere libere platite de la serviciu, pe baza OUG 147, pentru a sta cu copiii in aceste trei zile.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )