Libnet.ro
UNICEF

10:15

Elevii si profesorii din scolile in care se voteaza, cursuri exclusiv online pana marti. Parintii nu pot avea libere platite pentru aceste zile

Antena3 Antena3,
Elevii si profesorii din scolile in care se voteaza, cursuri exclusiv online pana marti. Parintii nu pot avea libere platite pentru aceste zile

Incepand de vineri si pana marti inclusiv, elevii si profesorii din scolile in care au fost amenajate sectii de votare sustin cursurile exclusive online, similar scenariului rosu. Parintii insa nu pot cere libere platite de la serviciu, pe baza OUG 147, pentru a sta cu copiii in aceste trei zile. continuă pe Antena3

Copiii din 10 scoli desfasoara cursuri exclusiv online

Inspectoratul Scolar Judetean Calarasi monitorizeaza dinamica scenariilor de functionare a unitatilor de invatamant preuniversitar, aceasta fiind influentata de evolutia situatiei epidemiologice din judet. Pana in prezent, 10 scoli au trecut in scenariul rosu, adica desfasoara ore exclusiv online.

Elevii scolilor din Bucuresti unde se vor amenaja sectii de votare vor face 4 zile de cursuri online

Elevii din scolile din Capitala, unde vor fi amenajate sectii de votare pentru desfasurarea alegerilor locale, vor face cursurile online in zilele de joi, vineri, luni si marti, a anuntat inspectorul general adjunct al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Marina Manea, conform Digi24.

Ingredientele din bucatarie care iti curata ficatul de grasimi. Asta trebuie sa consume romanii, zilnic

Care sunt ingredientele din bucatarie care iti curata ficatul de grasimi si ce trebuie sa consume zilnic romanii, afli din articolul urmator. De precizat este ca amestecul de bicarbonat de sodiu cu lamaie este considerat un leac universal. Ingredientele din bucatarie care iti curata ficatul de grasimi Un pahar cu apa in care adaugam putin .

ISJ Bihor, denunt penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor in cazul profesorului din Oradea, care s-a filmat protestand impotriva mastii de protectie

Inspectoratul Scolar Judetean Bihor a luata la cunostinta interventia regretabila a cadrului didactic din Oradea, care a protestat in timpul orelor impotriva purtarii mastii. ISJ a cerut liceului din.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Craiova care vor administratia orasului

In urmatoarele zile vom afla cine sunt cei care vor ramane in functie sau numele celor care vor castiga, pentru prima data, un mandat de primar. Astfel, candidatii incearca sa convinga electoratul in lupta pentru cat mai multe voturi. Situatia sta la fel si in Craiova, unde s-au inscris pe liste 10 reprezentanti ai formatiunilor .

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Buzau care vor sa vina la conducere

A mai ramas mai putin de o saptamana pana la data alegerilor locale, iar situatia din orasul Buzau se prezinta astfel: listele sunt intocmite, pentru ca asa trebuie, dar lupta pentru voturi nu va fi una acerba, caci primari din mai multe comune nu au absolut niciun rival. Vorbim despre trei localitati sonore, toate conduse .

Facebook s-ar putea retrage din Europa. Care este motivul

Facebook s-ar putea retrage din Europa, daca se va interzicetransferulde date din si catre SUA. Acest demers vinedupa o hotarare in acest sens a Curtii Europene de Justitie din iulie, care.

Drumul din Romania care va scoate din izolare o zona turistica spectaculoasa. Unde vei putea calatori in curand

Toamna superba invita oamenii la munte, in inima Apusenilor, loc unde spectacolul naturii este fascinant. Se numeste Transalpina de Apuseni, una dintre bogatiile Romaniei, care se afla in plin proces de modernizare. Oficialii promit ca, in maximum doi ani, soferii vor putea traversa o mare parte a muntilor, de la est la vest, pe o .

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Suceava care vor conducerea administratiilor locale

A mai ramas putin timp pana la data alegerilor locale din acest an, care vor stabili cine se va instala la conducerea administratiilor locale pentru urmatorii patru ani. in lupta pentru scaunul de edil, candidatii fac tot ce le sta in putinta pentru a-i convinge pe alegatori sa puna stampila pe numele lor. in cursa .

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Iasi care vor conducerea administratiilor locale

Cei mai multi candidati pentru functia de primar la alagerile locale ce vor avea loc in data de 27 septembrie 2020 sunt in: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Suceava, Cluj Napoca si Iasi, potrivit ultimelor statistici. Asadar, se anunta o cursa cel putin interesanta! in acest artocol, va vom prezenta lista candidatilor din Iasi, unde actualul primar, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )