Libnet.ro
UNICEF

18:45

Traian Panait, noul director general interimar al Aeroporturi Bucuresti

Antena3 Antena3,
Traian Panait, noul director general interimar al Aeroporturi Bucuresti

Traian Panait a fost desemnat joi, de catre Consiliul de Administratie al Companiei Nationale de Aeroporturi Bucuresti, in functia de director general, cu un mandat provizoriu de patru luni, dupa ce Dan Baciu, a. continuă pe Antena3

Traian Panait este noul Director General interimar al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti

Traian Panait a fost desemnat in functia de director general interimar al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), joi, de catre Consiliul de Administratie, dupa ce Dan-Dumitru Baciu a demisionat, potrivit unui comunicat emis de CNAB.

Aeroporturi Bucuresti are un nou director general interimar

Traian Panait a fost desemnat joi, de catre Consiliul de Administratie al Companiei Nationale de Aeroporturi Bucuresti, in functia de director general, cu un mandat provizoriu de patru luni, dupa ce Dan Baciu a renuntat miercuri la mandatul de director. Dan Baciu si-a anuntat demisia dupa doar 8 luni de la numire si ladoua saptamani de la incidentul in care premierul Viorica Dancila a ratat intalnirea cu seful Comisiei Europene, Jean Cluade Juncker, de pe Aeroportul Baneasa.

Cine este noul director general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti

Consiliul de Administratie al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti l-a desemnat joi in functia de director general al societatii pe Traian Panait, cu un mandat provizoriu de patru luni, in urma demisiei lui.

Noul sef al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti este Traian Panait. Dan Baciu va ramane in cadrul companiei

Consiliul de Administratie al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti l-a desemnat joi in functia de director general al societatii pe Traian Panait, cu un mandat provizoriu de patru luni, in urma demisiei lui Dan Baciu.

Directorul general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti a demisionat

Dan Baciu si-a dat demisia miercuri din functia de director general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), la opt luni dupa ce a fost numit, dupa ce fostul director general, Bogdan Mindrescu, a demisionat dupa publicarea raportului Corpului de control al premierului care a anuntat o serie de nereguli in ultimi ani, a anuntatDigi24.

Directorul Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, Dan-Dumitru Baciu, a demisionat oficial

Directorul general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), Dan-Dumitru Baciu, a transmis Consiliului de Administratie al companiei o notificare prin care renunta la mandatul de director general, noteaza Agerpres.

Directorul general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti a demisionat

Directorul general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), Dan-Dumitru Baciu, a demisionat, au declarat, miercuri, pentru AGERPRES, surse din domeniul transporturilor. Si-a depus demisia la.

Directorul general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti demisioneaza

Directorul general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), Dan Baciu, si-a inaintat demisia la Consiliul de administratie al companiei, fara a prezenta motivele acestei decizii, au declarat, pentru News. ro, surse din cadrul Ministerului Transporturilor, actionarul majoritar al companiei.

Directorul general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti ar fi demisionat din functie

Directorul general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), Dan Baciu, si-a inaintat demisia la Consiliul de administratie al companiei, fara a prezenta motivele acestei decizii.

Adrian Volintiru - director general al Romgaz

Consiliul de Administratie al Romgaz Medias SNG) l-a numit in functia de director general al companiei, pentru o perioada de patru ani, pe Adrian Constantin Volintiru, dupa ce, in luna iunie, acestuia i se incredintase un mandat de patru luni, potrivit informarilor remise de producatorul de gaze naturale Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )