Libnet.ro
UNICEF

20:45

Tramvaie blocate de o masina cu ecuson de Camera Deputatilor pe parbriz (FOTO)

B1 B1,
Tramvaie blocate de o masina cu ecuson de Camera Deputatilor pe parbriz (FOTO)

Parcarile in Bucuresti sunt o problema, intradevar, insa o decizie total neinspirata a unui sofer a oprit circulatia tramvaielor 44 si 24 in Sectorul 1 din Bucuresti. Masina din. continuă pe B1

FOTO. Mai multe tramvaie au fost blocate, in Bucuresti, din cauza unei masini cu ecuson de Camera Deputatilor pe parbriz

Circulatia tramvaielor 44 si 24, din Sectorul 1, a fost blocata din cauza tupeului unui sofer care a parcat pe sine. Calatorii au asteptat peste 15 minute ca proprietarul autoturismului sa vina sa-si mute masina, insa, nu a aparut.

Legea parteneriatului civil a primit aviz favorabil in Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor

Proiectul de lege privind parteneriatul civil a primit aviz favorabil in Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor. Acesta, insa, mai are nevoie de raportul Comisiei juridice si de votul.

Parteneriatul civil, avizat favorabil in Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor

Proiectul parteneriatului civil, initiat de fostul parlamentar Remus Cernea, a primit aviz favorabil, miercuri, in Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor. Proiectul a fost avizat cu sase voturi pentru doua USR, doua UDMR, unul PNL, unul PSD), trei impotriva PSD) si o abtinere minoritati).

Parteneriatul civil, avizat favorabil in Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor. Doi dintre deputatii care au votat pentru parteneriat: Romania trebuie sa respecte standardele CEDO

Proiectul parteneriatului civil, initiat de fostul parlamentar Remus Cernea, a primit aviz favorabil, miercuri, in Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor.

Camera Deputatilor a luat act de demisia deputatul Adrian Ionut Gadea din PSD

Camera Deputatilor a luat marti act de demisia deputatului Adrian Ionut Gadea. Acesta a informat Biroul permanent ca incepand cu data de 27 ianuarie isi depune demisia din calitatea de.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )