Libnet.ro
UNICEF

19:30

Transcriptul ultimelor minute din viata lui George Floyd: A strigat de cel putin 20 de ori Nu pot respira! Politist: Ai nevoie de al naibii de mult oxigen ca sa vorbesti

Hotnews Hotnews,
 Transcriptul ultimelor minute din viata lui George Floyd: A strigat de cel putin 20 de ori Nu pot respira! Politist: Ai nevoie de al naibii de mult oxigen ca sa vorbesti

George Floyd, barbatul de culoare care a murit sub presiunea genunchiului unui ofiter de politie alb, a strigat de mai bine de 20 de ori Nu pot respira!, potrivit transcriptului care reda ultimele minute din viata celui care avea sa declanseze masivele proteste Black Lives Matter. Derek Chauvin, politistul care a cauzat moartea barbatului, i-a replicat in timp ce ii apasa gatul cu genunchiul: Ai nevoie de al naibii de mult oxigen ca sa vorbesti. continuă pe Hotnews

Politist, catre George Floyd, in ultimele sale clipe de viata:Ai nevoie de al naibii de mult oxigen sa poti vorbi

Apar noi detalii in privinta cazului lui George Floyd, care a murit pe 25 mai dupa ce un politist american l-a imobilizat pe barbatul afro-american cu genunchiul pe gat. Nu mai vorbi, nu mai tipa, ai nevoie de al naibii de mult oxigen pentru a vorbi, a replicat fostul agent Derek Chauvin la apelurile disperate ale lui George Floyd care spunea ca nu poate respira, potrivit transcriptului inregistrarii video, citat de CNN.

DigiSport: Manifestul lui Juninho: Sunt mii de George Floyd aici, cum e posibil ca un copil de 8 ani sa fie impuscat de politie?

Sunt mii de George Floyd in Brazilia, a declarat fostul mare fotbalist Juninho Pernambucano, discutand problema rasismului din tara sa intr-un interviu pentru cotidianul britanic The Guardian.

Eugen a intrat in unitate pentru ultima data. A fost cea mai scurta tura din viata lui. A trecut cu privirea pe la fiecare coleg. E al naibii de greu, copii! Nici nu stiti cat doare!

Eugen a fost o viata intreaga pompier si a uitat numarul de misiuni la care a participat. Cu toate acestea, luni a fost cea mai grea zi pentru el. Pentru ca a fost ultima. inca de dimineata a intrat in.

Doliu imens la Disney. Celebrul actor s-a stins din viata la doar 24 de ani

Starul Disney a plecat din lumina reflectoarelor la o varsta mult prea frageda. Tanarul actor in varsta de 24 de ani a murit marti, iar cauza decesului nu este inca cunoscuta public. Cei de la Disney au.

Celebrul compozitor italian Ennio Morricone a incetat din viata

Compozitorul italian Ennio Morricone a murit, in noaptea de duminica spre luni, la varsta de 91 de ani, anunta ziarul La Reppublica. Acesta se afla internat intr-o clinica din Roma, dupa ce.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )