Libnet.ro
UNICEF

01:05

TRANSELECTRICA, PRIMELE PATRU LUNI ALE ANULUI 2019: Planul de investitii a fost realizat 95%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TRANSELECTRICA, PRIMELE PATRU LUNI ALE ANULUI 2019: Planul de investitii a fost realizat 95%

Transelectrica a realizat in proportie de 95% planul de investitii in primul trimestru al acestui an si au fost incheiate 6 noi contracte cu o valoare totala de 195 de milioane de lei, se arata intr-un comunicat al companiei. continuă pe Ziarul Bursa

Marile provocari ale anului 2019 pentru cei care activeaza in industria IT

Industria IT evolueaza in mod constant, iar in fiecare an sunt lansate noi produse si servicii, mai rapide ca niciodata. Toate aceste schimbari revolutioneaza nu numai viata de zi cu zi a oamenilor, dar si modul de lucru al marilor companii, in special.

Politistii au depistat peste 30 de persoane disparute de la domiciliu

In primele patru luni ale anului a fost clarificata situatia in 71 de cazuri de persoane disparute sau pe numele carora existau mandate emise de instantele de judecata, 31 dintre acestea reprezinta cazuri de persoane disparute de la domiciliu si urmarite in temeiul legii, iar 40 sunt persoane care posedau mandate emise de instantele de judecata.

PENTRU PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI 2019: Vienna Insurance Group, profit in crestere cu 9%

Vienna Insurance Group a inregistrat in primul trimestru al anului 2019 un profit inainte de impozitare) in crestere cu 9%, de aproximativ 520 milioane de euro.

NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE: LUNI 20 MAI 2019. Cine are beneficii in amor?

Iata horoscop zilnic dragoste pentru LUNI 20 MAI 2019; chiar daca este inceputul saptamanii, ceea ce de regula inseamna munca sau scoala pentru majoritatea dintre noi, exista multa energie romantica ce pluteste in aer si.

IN PRIMELE TREI LUNI DIN AN, CertAsig a inregistrat o crestere de 5% a subscrierilor, la 15,2 milioane lei

Compania de asigurari CertAsig a inregistrat, in primul trimestru al aces-tui an, o crestere de 5% a subscrierilor, comparativ cu perioda similara a anului trecut, ajungand la 15,2 milioane lei, a transmis, vineri, compania, printr-un comunicat.

Piata auto din Romania creste, cea europeana scade dupa primele 4 luni

Piata auto din Romania inregistreaza o crestere de 23% in primele 4 luni, fiind inmatriculate aproximativ 45. 000 de masini, in timp ce in Europa cererea a scazut cu 0,4%, la 1,3 milioane de unitati, potrivit ACAROM, care citeaza datele ACEA.

Un roman a stat aproape patru luni intr-o inchisoare din Austria, desi era nevinovat: Mi-am spus ca asta e, ma duc cu ei, dau o declaratie, lamuresc lucrurile si in cateva ore termin...

Un roman a petrecut 122 de zile intr-o inchisoare din Graz Austria), desi era complet nevinovat, scrie Adevarul, dupa ce autoritatile judiciare austriece au ignorat luni de zile martorii si probele aduse de.

Anunt BOMBA de la DACIA: Ce se intampla cu 530.296 de autovehicule. ii priveste pe TOTI SOFERII romani!

In primele noua luni ale anului trecut, Dacia a vandut peste 530. 000 de masini, cu 9. 5% mai mult fata de aceeasi perioada a anului 2017. in total, compania a vandut 530. 296 de vehicule la nivel.

Numarul de joburi vacante a scazut foarte usor in primele 3 luni. Din 2012 incoace, numarul de locuri de munca create depaseste numarul locurilor de munca desfiintate

In trimestrul I 2019, rata locurilor de munca vacante a fost de 1,18%, in foarte usoara scadere cu 0,02 puncte procentuale) fata de trimestrul precedent. Numarul locurilor de munca vacante a fost de 58. 200, in scadere cu circa 600 de joburi vacante fata de trimestrul anterior. Comparativ cu acelasi trimestru al anului 2018, numarul locurilor de munca vacante a scazut cu 200. Numarul de locuri de munca vacante s-a dublat in perioada 2013-2018, rata somajului ajungand la un minim istoric. incepand cu anul 2012, ca tendinta generala, in Romania, numarul de locuri de munca create depaseste numarul locurilor de munca desfiintate.

Studiu al Comisiei Europene: 8 din 10 fosti studenti Erasmus+ s-au angajat in primele 3 luni de la absolvire

Peste 70% dintre fostii studenti Erasmus+ afirma ca inteleg mai bine ceea ce doresc sa faca in cariera lor viitoare atunci cand se intorc din strainatate, arata Studiul de impact privind Erasmus+ in invatamantul superior, elaborat de Comisia Europeana. Potrivit acestuia, 80% dintre studenti au fost angajati in termen de trei luni de la absolvire, iar 72% dintre acestia au declarat ca experienta in strainatate i-a ajutat sa obtina primul loc de munca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )