Libnet.ro
UNICEF

11:30

Transfagarasanul va fi inchis de sambata, din cauza viscolului

Hotnews Hotnews,
 Transfagarasanul va fi inchis de sambata, din cauza viscolului

Drumul National 7 C - Transfagarasan - va fi inchis, de sambata, din cauza viscolului, a anuntat Politia Sibiu, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Mai multe masini au ramas blocate la Balea Lac, din cauza viscolului. Transfagarasanul e blocat de zapada si va fi inchis inainte de termen

Mai multe masini au ramas blocate sambata dimineata in zona Balea Lac, din cauza viscolului si a zapezii. Transfagarasanul este acoperit de zapada.

Mai multi turisiti au ramas blocati cu masinile la Balea Lac, din cauza viscolului./ Pot cobori cu telecabina, dar refuza sa isi paraseasca automobilele

Mai multi turisti au ramas blocati cu masinile, sambata, la Balea Lac, judetul Sibiu, iar echipaje de salvamontisti si jandarmi montani sunt in zona, potrivit News. ro. Potrivit autoritatilor citate, oamenii pot cobori cu telecabina, dar nu vor sa isi lase masinile. Drumarii incearca sa curete soseaua astfel incat oamenii sa fie coborati in siguranta, in conditiile in care in zona ninge viscolit, iar de la ora 15. 00 Transfagarasanul va fi oficial inchis pe durata iernii. Sambata dimineata, stratul de zapada atingea zece centimetri la Balea.

UPDATE Turisitii blocati cu masinile la Balea Lac, din cauza viscolului, au inceput sa coboare, dupa ce drumarii au curatat Transfagarasanul

Turistii blocati cu masinile, sambata, la Balea Lac au inceput sa coboare, sambata dupa-amiaza, dupa ce drumarii au reusit sa curete DN 7 C - Transfagarasan. Drumul este practicabil, in conditii de iarna, iar in zona sunt echipaje de interventie de la CNAIR, salvamontisti, dar si jandarmi montani, relateaza News. ro.

Mai multe masini au ramas blocate la Balea Lac, din cauza viscolului

Mai multe masini au ramas blocate sambata dimineata in zona Balea Lac, din cauza viscolului si a zapezii. Transfagarasanul este acoperit de zapada.

Turisti blocati la Balea Lac, din cauza viscolului: Drumarii intervin(VIDEO)

Mai multi turisti au ramas blocati sambata la Balea Lac. Ninge viscolit iar stratul de zapada masoara 15 cm, formandu-se pe alocuri troiene de 30 cm, informeaza B1 TV. Drumarii.

Serviciul Permise de conducere, care nu a functionat joi din cauza unei defectiuni la sistemul informatic, va avea program cu publicul sambata

Serviciul Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor va avea sambata program normal de lucru cu publicul, in intervalul orar 07:00 - 21:00, in conditiile in care institutia a fost inchisa joi, din cauza unor defectiuni tehnice la un server central, a anuntat Prefectura Bucuresti, potrivit News. ro.

Economia romaneasca risca sa deraieze din cauza haosului politic

Tara noastra risca sa devina veriga slaba din Estul Europei din cauza confuziei provocate de modificarile Codului fiscal, a instabilitatii politice si a coruptiei, intr-un moment in care economia romaneasca inregistreaza al doilea cel mai puternic ritm de crestere din UE, transmite Bloomberg.

Un barbat a fost arestat din cauza unui mesaj tradus gresit de sistemul automat al Facebook. Ce a scris el si ce s-a inteles

Un palestinian a fost arestat de politia israeliana din cauza unui mesaj publicat pe Facebook, ce fost tradus eronat de sistemul automat, scrie Le Monde. Un simplu salut in limba araba al palestinianului a.

Toate ghiseele Directiei de Permise si Inmatriculari Auto, inchise joi din cauza unei defectiuni la sistemul informatic

Joi nu se elibereaza permise auto, din cauza ca toate ghiseele din tara ale Directiei de Permise si Inmatriculari Auto sunt inchise ca urmare a unei defectiuni la sistemul informatic, potrivit Digi 24. Conducerea institutiei spune ca lucreaza la remedierea problemelor si ca, imediat ce serverul va fi functional, va relua si activitatea la ghisee.

Directia Permise nu va desfasura activitati cu publicul joi, din cauza unor defectiuni tehnice

Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor nu va putea desfasura joi activitati cu publicul la nivelul serviciilor centrale si judetene, din cauza unor defectiuni de ordin tehnic la un server central, informeaza Ministerul Afacerilor Interne, potrivit Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )