Libnet.ro
UNICEF

07:46

Transfer important pentru CFR Cluj. Liderul Ligii I a adus unul dintre cei mai buni fotbalisti de la echipa nationala

Adevărul Adevărul,
Transfer important pentru CFR Cluj. Liderul Ligii I a adus unul dintre cei mai buni fotbalisti de la echipa nationala

CFR Cluj, liderul la zi al Ligii I, s-a miscat repede dupa terminarea sezonului si a reusit un transfer extrem de important. continuă pe Adevărul

Doua tinte majore pentru CFR Cluj in perioada de transferuri

Liderul CFR Cluj si-a stabilit prioritatile pentru perioada de transferuri din pauza de iarna, iar doi dintre cei mai buni marcatori din Liga 1 Betano se afla in atentia ardelenilor.

Muresan nu vrea Botosaniul in playoff si anunta noul obiectiv pentru CFR

Iuliu Muresan, presedintele liderului CFR Cluj, a vorbit marti dimineata despre noul obiectiv pe care conducerea clubului l-a fixat antrenorului Dan Petrescu pentru playoff si preferinta pentru adversarii din ultima parte a campionatului.

A cazut transferul lui Grozav la CFR Cluj!

Atacantul Gheorghe Grozav a dezmintit ca s-ar fi inteles cu CFR Cluj si ca nu ar putea evolua vreodata in Gruia din cauza trecutului sau la rivala locala U Cluj.

Grozav a semnat cu CFR Cluj

Internationalul Gheorghe Grozav, declarat liber de contractul cu Karabukspor, a semnat miercuri seara cu CFR Cluj.

Grozav in discutii avansate cu CFR Cluj

Internationalul Gheorghe Grozav, declarat liber de contractul cu Karabukspor, se afla foarte aproape de transferul la CFR Cluj.

Politica low cost de transferuri la CFR Cluj

Echipa din Gruia incheie anul in fotoliul de lider al Ligii 1 Betano, dar antrenorul Dan Petrescu nu este multumit si doreste intarirea lotului in pauza de iarna.

Comisia Europeana investigheaza sprijinul acordat de stat pentru CFR Marfa

ACTUALIZARE 19:20 Ministerul Transporturilor: Stingerea datoriilor CFR Marfa nu reprezinta ajutor de stat Conversia datoriilor CFR Marfa in actiuni, in cadrul procesului de privatizare a companiei desfasurat in anul 2013, nu reprezinta ajutor de stat in conditiile in care este indeplinit testul investitorului privat prudent, anunta Ministerul Transporturilor, prin intermediul unui comunicat de presa. -------- Comisia Europeana a lansat astazi o investigatie aprofundata pentru a determina daca stingerea de catre statul roman a datoriilor operatorului de transport feroviar de marfa CFR Marfa si necolectarea datoriilor companiei i-au conferit companei un avantaj neloial, cu incalcarea normelor UE privind ajutoarele de stat, potrivit unui comunicat de presa al forului comunitar.

Comisia Europeana lanseaza o investigatie aprofundata privind un eventual ajutor de stat pentru CFR Marfa / In vizor: conversia creantelor in actiuni (360 milioane euro) si necolectarea datoriilor la asigurari sociale

Comisia Europeana a lansat o investigatie aprofundata pentru a determina daca stingerea de catre statul roman a datoriilor operatorului roman de transport feroviar de marfa CFR Marfa si necolectarea datoriilor companiei i-au conferit acesteia un avantaj neloial, cu incalcarea normelor UE privind ajutoarele de stat.

Comisia Europeana investigheaza sprijinul acordat de stat pentru CFR Marfa

Comisia Europeana a lansat astazi o investigatie aprofundata pentru a determina daca stingerea de catre statul roman a datoriilor operatorului de transport feroviar de marfa CFR Marfa si necolectarea datoriilor companiei i-au conferit companei un avantaj neloial, cu incalcarea normelor UE privind ajutoarele de stat, potrivit unui comunicat de presa al forului comunitar.

Becali, lovitura pentru CFR. Omrani din vara la FCSB!

Gigi Becali a anuntat ca s-a inteles cu impresarul atacantului francez Bilel Omrani pentru trecerea acestuia la FCSB dupa finalul actualului sezon.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )