Libnet.ro
UNICEF

05:30

Transformers 4, incasari mai mari in China decat in Statele Unite ale Americii

Adevărul Adevărul,
Transformers 4, incasari mai mari in China decat in Statele Unite ale Americii

Filmul Transformers: Age of Extinction a reusit sa aduca incasari mai mari in China, decat in Statele Unite ale Americii, potrivit China Movie Media Group, unul dintre partenerii Paramount, compania de productie. Succesul la box office poate sa aiba in spate strategia studioului american de a implemente elemente specifice culturii chineze in cadrul peliculei. continuă pe Adevărul

OFICIAL ASF are in prezent mai multi angajati decat la infiintare. Autoritatea a incheiat 2013 cu un deficit de 9,7 milioane lei

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), care supravegheaza piete financiare estimate la 25 miliarde de euro, a incheiat anul 2013 cu un deficit de peste 9,7 milioane lei, pe fondul unor cheltuieli mai mari decat veniturile incasate, potrivit raportului anual publicat marti de autoritate. Cheltuielile de personal au depasit 121,4 milioane de lei, respectiv 81,17% din cheltuielile totale efectuate. La inceputul lunii mai 2013 cand a devenit functionala, ASF avea 718 posturi bugetate, din care numai 580 erau ocupate. In conditiile in care la data de 30 mai 2014, numarul total al angajatilor din cadrul ASF era de 597 de persoane, reiese ca ASF are in prezent mai multi angajati decat la infiintare. Vezi in articol ce angajari s-au facut in ASF anul trecut.

Unul dintre cei mai mari producatori internationali de sisteme antivibratii pentru industria automobilelor a deschis o hala de productie la Satu Mare

Unul dintre cei mai mari producatori pe plan international de sisteme antivibratii pentru industria automobilelor, Grupul Anvis, si-a deschis o noua locatie de productie, care se afla in Parcul Industrial Sud din Satu Mare.

Cazul Medas: suspectii revindeau fictiv terenuri la preturi de 100 de ori mai mari

Persoanele suspectate in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani, in care vineri au fost facute perchezitii la zeci de clinici Medas, ar fi cumparat terenuri si dupa trei luni le-ar fi vandut fictiv, la preturi de o suta de ori mai mari, pentru.

Erste anticipeaza costuri de risc cu 700 milioane euro mai mari

Erste Group, proprietarul Bancii Comerciale Romane BCR), anticipeaza pentru acest an cresterea costurilor de risc de la un nivel estimat anterior la 1,7 miliarde euro la 2,4 miliarde euro, din cauza provizioanelor mai mari din Ungaria si Romania, ceea ce va alimenta o pierdere neta de 1,4-1,6 miliarde euro, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Cele mai mari nemultumiri ale unui cuplu

Oricat de mult ti-ai iubi partenerul de viata, tot sunt momente cand pur si simplu acesta te scote din minti. Iata cele mai mari nemultumiri ale unui cuplu, asa cum reiese dintr-un sondaj realizat de site-ul.

Topul retailerilor din bricolaj cu cele mai mari vanzari per unitate: statistica unde romanii pierd in fata brandurilor internationale

Piata locala de bricolaj este dominata de catre retailerii romani Dedeman, Arabesque si Ambient, insa raportandu-ne strict la companiile specializate in bricolaj cu cele mai mari vanzari per unitate statistica se schimba.

A devenit sportivul roman cu cele mai mari premii obtinute din tenis. Simona Halep i-a devansat pe Hanescu si Pavel

Simona Halep a devenit, miercuri, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon, sportivul roman cu cele mai mari premii brute obtinute din tenis, peste 5,3 milioane de dolari, ea devansandu-l pe.

Simona Halep a devenit sportivul roman cu cele mai mari premii obtinute din tenis

Simona Halep a devenit, miercuri, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon, sportivul roman cu cele mai mari premii brute obtinute din tenis, peste 5,3 milioane de dolari, devansandu-l pe Andrei.

Simona Halep - Sportivul roman cu cele mai mari premii obtinute din tenis (l-a depasit pe Andrei Pavel)

Simona Halep a devenit, miercuri, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon, sportivul roman cu cele mai mari premii brute obtinute din tenis, peste 5,3 milioane de dolari, ea devansandu-l pe Andrei Pavel, care a castigat in cariera 5,225 de milioane de dolari.

Tara cu cele mai mari preturi la masini: 91 de mii de dolari pentru un Peugeot 206

Preturile autovehiculelor din Cuba sunt de peste patru ori mai mari fata de alte state. Astfel, dealerii din Cuba au vandut doar 50 de masini si 4 motociclete la nivel national in primele sase luni de la eliminarea, pentru prima data in jumatate de secol, a limitelor impuse populatiei la achizitiile auto.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )