Libnet.ro
UNICEF

09:45

Transgaz ar putea primi o amenda de 4% din cifra de afaceri de la Consiliul Concurentei

Hotnews Hotnews,
 Transgaz ar putea primi o amenda de 4% din cifra de afaceri de la Consiliul Concurentei

Transportatorul national de gaze Transgaz risca o amenda de la Consiliul Concurentei de aproximativ 4% din cifra de afaceri. in acest sens, propune actionarilor angajarea unei firme de avocatura specializata in dreptul concurentei, potrivit convocatorului Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor AGEA), care va avea loc pe 10 februarie. continuă pe Hotnews

Transgaz ar putea primi o amenda de 4% din cifra de afaceri de la Consiliul Concurentei

Transgaz risca o amenda de la Consiliul Concurentei de aproximativ 4% din cifra de afaceri. in acest sens, propune actionarilor angajarea unei firme de avocatura specializata in dreptul concurentei, potrivit.

Transgaz risca o amenda de 4% din cifra de afaceri

Transgaz vrea sa achizitioneze servicii de consultanta, asistenta si reprezentare juridica, intrucat risca o amenda, de la Consiliul Concurentei, de aproximativ 4% din cifra de afaceri, potrivit convocatorului Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor AGEA), care va avea loc pe 10 februarie.

CA URMARE A ELIMINARII CONTRIBUTIEI DE 2% DIN CIFRA DE AFACERI, ANRE reduce tarifele de transport si distributie a electricitatii

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) urmeaza sa reduca, cu ponderi cuprinse intre 1,7% si 1,9%, tarifele de transport si distributie a energiei electrice, incepand cu data de 15 ianuarie 2020, dupa ce Executivul a eliminat prin ordonanta de urgenta suprataxa de 2% din cifra de afaceri anuala, pe care companiile din sectorul energiei electrice si gazelor naturale o datorau ANRE, conform prevederilor OUG 1142018.

Zborurile catre Dubai s-ar putea schimba, dupa evenimentele din Orientul Mijlociu. Anuntul facut de Wizz Air

Operatorul de curse aeriene Wizz Air monitorizeaza evenimentele din Orientul Mijlociu si ar putea decide modificarea programului zborurilor catre Dubai, daca situatia o va cere, se arata intr-un comunicat remis.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2142 seconds )