Libnet.ro
UNICEF

23:30

CA URMARE A ELIMINARII CONTRIBUTIEI DE 2% DIN CIFRA DE AFACERI, ANRE reduce tarifele de transport si distributie a electricitatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CA URMARE A ELIMINARII CONTRIBUTIEI DE 2% DIN CIFRA DE AFACERI, ANRE reduce tarifele de transport si distributie a electricitatii

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) urmeaza sa reduca, cu ponderi cuprinse intre 1,7% si 1,9%, tarifele de transport si distributie a energiei electrice, incepand cu data de 15 ianuarie 2020, dupa ce Executivul a eliminat prin ordonanta de urgenta suprataxa de 2% din cifra de afaceri anuala, pe care companiile din sectorul energiei electrice si gazelor naturale o datorau ANRE, conform prevederilor OUG 1142018. continuă pe Ziarul Bursa

Transgaz ar putea primi o amenda de 4% din cifra de afaceri de la Consiliul Concurentei

Transportatorul national de gaze Transgaz risca o amenda de la Consiliul Concurentei de aproximativ 4% din cifra de afaceri. in acest sens, propune actionarilor angajarea unei firme de avocatura specializata in dreptul concurentei, potrivit convocatorului Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor AGEA), care va avea loc pe 10 februarie.

ANRE reduce tarifele de transport si distributie a electricitatii, ca urmare a eliminarii contributiei de 2%

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) va reduce tarifele de distributie si transport al energiei electrice cu ponderi cuprinse intre 1,7% si 1,9%, incepand cu 15 ianuarie 2020, in urma eliminarii contributiei de 2% din cifra.

Transgaz ar putea primi o amenda de 4% din cifra de afaceri de la Consiliul Concurentei

Transgaz risca o amenda de la Consiliul Concurentei de aproximativ 4% din cifra de afaceri. in acest sens, propune actionarilor angajarea unei firme de avocatura specializata in dreptul concurentei, potrivit.

Transgaz risca o amenda de 4% din cifra de afaceri

Transgaz vrea sa achizitioneze servicii de consultanta, asistenta si reprezentare juridica, intrucat risca o amenda, de la Consiliul Concurentei, de aproximativ 4% din cifra de afaceri, potrivit convocatorului Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor AGEA), care va avea loc pe 10 februarie.

ANRE reduce tarifele la electricitate, ca urmare a eliminarii contributiei de 2%

ANRE va reduce tarifele de distributie si transport al energiei electrice cu ponderi cuprinse intre .

ANRE reduce tarifele de transport si distributie a electricitatii

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) va reduce tarifele de distributie si transport al energiei electrice cu ponderi cuprinse intre 1,7% si 1,9%, incepand cu 15 ianuarie 2020, in urma eliminarii contributiei de 2% din cifra de afaceri pe care o plateau companiile din energie la bugetul autoritatii, informeaza Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )