Libnet.ro
UNICEF

00:07

Transilvania, inclusa printre cele mai importante atractii turistice din lume: Un colt de Romanie de o frumusete la superlativ

B1 B1,
Transilvania, inclusa printre cele mai importante atractii turistice din lume: Un colt de Romanie de o frumusete la superlativ

Transilvania a ajuns sa fie considerata unul dintre obiectivele turistice care nu trebuie ratate. Celebra revista americana de calatorii Conde Nast Traveller a ales regiunea romaneasca printre cele 19. continuă pe B1

Cum a ajuns Transilvania una dintre cele mai importante atractii turistice din lume. Am ales cu grija 19 destinatii de vacanta de vazut in 2019

Revista americana de calatorii Conde Nast Traveler a ales Transilvania printre cele 19 destinatii de vacanta ale anului 2019. Din randul acelor destinatii nu lipsesc Grecia, India, Egipt, Argentina, Scotia.

Cate libere vor avea romanii in 2019. in ce zile pica cele mai importante sarbatori

Sute de mii de romani se vor bucura de mai multe zile libere in 2019. Chiar daca multe dintre zilele libere legale vor pica in weekend, finalul lunii aprilie si inceputul lui mai ar putea sa aduca o vacanta prelungita.

Top 20 cele mai importante adjudecari la Artmark in 2018. Grigorescu - cel mai scump artist cu opere in valoare totala de peste 800.000 de euro

Nicolae Grigorescu a fost si in 2018 cel mai bine vandut artist roman in licitatiile organizate la Artmark, cu opere in valoare totala de 812. 000 de euro.

FOTO Cele mai periculoase destinatii turistice in 2019: tarile cu risc extrem de ridicat

Cele mai periculoase destinatii turistice din 2019 sunt clasificate dupa nivelul de risc al tarilor: extrem de ridicat, ridicat, mediu si scazut.

Cele mai importante zece evenimente politice europene din 2018

2018 sta sa se incheie. Nu a fost un an prea bun pentru UE si vecinii sai. Iata care au fost cele mai importante zece evenimente politice din Europa:.

Cele mai frumoase rochii de seara purtate de vedete in 2018

Agenda evenimentelor mondene este una foarte aglomerata an de an. Vedetele din Romania participa cu rigurozitate la acestea, iar pentru cele mai importante petreceri din an, acestea isi pregatesc, uneori, tinutele si cu luni inainte. Aparitiile vedetelor de pe covorul rosu sunt impecabile, studiate si alese cu ajutorul stilistilor. Iata care au fost cele mai frumoase rochii si outfituri purtate de vedete in 2018.

Adolescenta selectata printre cei mai buni piloti din lume. Va reprezenta Romania intr-un campionat de Formula 3

Alexandra Marinescu este din Craiova si are 18 ani. A urcat de zeci de ori pe podium, a participat in curse alaturi de echipa lui Michael Schumacher, dar de cele mai multe ori a fost nevoita sa revina in tara pentru ca nu mai avea bani sa parcurga toate etapele din competitii. Tanara a fost selectata recent din peste 100 de concurenti din toata lumea sa participe la un nou campionat, dedicat exclusiv femeilor.

Cele mai frumoase aparitii vestimentare ale Adelinei Pestritu in 2018

Anul 2018 a fost unul complex pentru Adelina Pestritu, a fost anul in care a experimentat cele mai intense trairi si emotii, a trecut prin experienta sarcinii, a nasterii si a devenit mama. Vedeta a fost in permanenta cu zambetul pe buze, mereu chic, la moda si eleganta. Iata care au fost cele mai frumoase aparitii vestimentare ale Adelinei in 2018.

Meghan Markle: Cele mai frumoase aparitii din 2018

Meghan Markle a fost, anul acesta, una din cele mai mediatizate vedete din intreaga lume. Urmarita aproape pas cu pas, aparitiile sale publice au fost mereu in vizorul presei. Iata cele mai frumoase din 2018.

Cele mai WOW transformari de look ale vedetelor in 2018

2018 a fost un an interesant inclusiv tinand cont de modul in care vedetele de peste ocean si-au schimbat look-ul, culoarea parului sau tunsoarea mai exact. Iata cateva exemple in acest sens.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )