Libnet.ro
UNICEF

00:07

Transilvania Train - primul tren turistic din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Transilvania Train - primul tren turistic din tara noastra

Agentiile de turism Free Spirit Travel si Globale 365 lanseaza proiectul Transilvania Train, primul tren turistic ce va functiona in tara noastra. continuă pe Ziarul Bursa

General Electric a obtinut prima comanda importanta in tara noastra

Conglomeratul american General Electric GE) a castigat un contract important de furnizare de echipamente pentru noua centrala de 430 de megawati de la Iernut, Romania, primul acord major din 2015, cand a preluat operatiunile din domeniul energiei ale grupului industrial francez Alstom, pentru 10,6 miliarde de dolari, transmite Reuters, citat de Agerpres.

General Electric a obtinut prima comanda majora in tara noastra dupa preluarea Alstom

Conglomeratul american General Electric GE) a castigat un contract important de furnizare de echipamente pentru noua centrala de 430 de megavati de la Iernut, Romania, primul acord major din 2015, cand a preluat operatiunile din domeniul energiei ale grupului industrial francez Alstom, pentru 10,6 miliarde de dolari, transmite agentia Reuters.

VIDEO Unul dintre cele mai mari lacuri naturale din tara a ajuns o balta privata. De ce filmezi? E proprietate privata!

Intins pe o suprafata de 16 kilometri, Lacul Snagov, unul dintre cele mai mari lacuri naturale din tara, a ajuns de multa vreme o balta privata. Cei care practica sporturi nautice de performanta, dar si iubitorii naturii sunt revoltati.

Cod portocaliu de furtuna in mai multe judete din tara

Vineri s-au emisnoi atentionari nowcasting, Cod portocaliu de furtuna, valabile in mai multe localitati din judetele Harghita, Covasna, Mures si Satu Mare, potrivitAdministratia Nationala de.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )