Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ce le transmite Jandarmeria celor care vor sa protesteze de 1 Decembrie

Antena3 Antena3,
Ce le transmite Jandarmeria celor care vor sa protesteze de 1 Decembrie

Jandarmeria Romana transmite un mesaj importantdupa ce, in ultimele zile, pe retelele de socializare au aparut mesaje care incita la actiuni de boicotare a paradei de 1 Decembrie de la Arcul de. continuă pe Antena3

Ce le transmite Jandarmeria celor care vor sa protesteze de 1 Decembrie

Jandarmeria Romana a transmis un mesaj important dupa ce, in ultimele zile, pe retelele de socializare au aparut mesaje care incita la actiuni de boicotare a paradei de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf.

Al doilea cel mai mare oras din Oklahoma ofera 10 000$ celor care sunt dispusi sa se mute aici

Tulsa urmareste sa atraga noi rezidenti oferind celor care lucreaza de la distanta si antreprenorilor 10. 000 de dolari pentru a se muta acolo. Daca acestia sunt de acord sa ramana timp de cel putin un an, muncitorii vor primi subventii pentru plata chiriei si burse, informeaza The Washington Post.

Sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului: Recomandarile ISU Bucuresti-Ilfov pentru cei care vor sa asiste la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului

Recomandarile ISU Bucuresti-Ilfov pentru cei care vor sa asiste la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului: - manevrati cu grija sursele de foc si nu le tineti in.

METEO: Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Unde va ninge, dar si care vor fi temperaturile in intervalul 26 noiembrie 9 decembrie

Meteorologii anunta vreme inchisa si rece pentru urmatoarea perioada. Vezi mai jos PROGNOZA METEO pentru intervalul 26 noiembrie 9 decembrie. BANAT Vremea se va raci treptat, dar accentuat, astfel.

Primaria Capitalei a publicat lista celor 5.000 de persoane care vor primi eco-vouchere auto

Lista celor 5. 000 de proprietari acceptati in Programul de stimulare a eliminarii traficului bucurestean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, prin acordarea de eco-vouchere a fost publicata pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )