Libnet.ro
UNICEF

14:15

in Transnistria are loc un genocid impotriva romanilor

Adevărul Adevărul,
in Transnistria are loc un genocid impotriva romanilor

Ion Iovcev a declarat aseara, in cadrul unei interventii TV la o televiziune de stiri din Romania, ca impotriva romanilor a avut si are loc un adevarat genocid in regiunea transnistreana. Acest lucru se face cu ajutorul armatei si securitatii ruse, de catre mafia locala, cu acceptul regimurilor pro-ruse de la Chisinau si a celor nepasatoare de la Bucuresti. continuă pe Adevărul

Transnistria continua umilirea profesorului Ion Iovcev.

Un stat mult prea slab - Republica Moldova - incapabil sa-si protejeze cetatenii in fata abuzurilor regimului separatist din Transnistria. Asta e lectia pentru ce i s-a intamplat, pe 5 februarie, profesorului Ion Iovcev, directorul Liceului Lucian Blaga din Tiraspol. Chemati in ziua de 6 februarie, de la ora 10. 00, la asa-zisa procuratura a pseudo-statului Transnistria, directorul Liceului Lucian Blaga din Tiraspol, profesorul Ion Iovcev, alaturi de contabila scolii, au fost interogati .

Regimul totalitar din Transnistria continua umilirea profesorului Ion Iovcev.

Un stat mult prea slab - Republica Moldova - incapabil sa-si protejeze cetatenii in fata abuzurilor regimului separatist din Transnistria. Este amara concluzie pentru ceea ce i se intampla zilele acestea profesorului Ion Iovcev, directorul Liceului Lucian Blaga din Tiraspol. Citeste si: UPDATE. Profesorul Iovcev povesteste ca a trait un film de groaza. Parlamentul European cere UE sa se implice in apararea scolilor romanesti din Transnistria Chemati in ziua de 6 februarie, de la ora 10.

Directorul liceului romanesc de la Tiraspol, Ion Iovcev, a fost retinut de militia transnistreana

Directorul liceului cu predare in limba romana Lucian Blaga din Tiraspol, Ion Iovcev a fost retinut de militienii transnistreni. Potrivit vicedirectorului institutiei, Raisa Padureanu, Iovcev, impreuna cu contabilul si un sofer au fost arestati de separatisti in timp ce veneau dinspre Causeni spre Tiraspol, sub motivul ca ar fi facut contrabanda.

UPDATE Directorul liceului romanesc de la Tiraspol, Ion Iovcev, a fost retinut de militia transnistreana

Directorul liceului cu predare in limba romana Lucian Blaga din Tiraspol, Ion Iovcev a fost retinut de militienii transnistreni in urma cu trei ore. Potrivit vicedirectorului institutiei, Raisa Padureanu, Iovcev, impreuna cu contabilul si un sofer au fost arestati de separatisti in timp ce veneau dinspre Causeni spre Tiraspol, sub motivul ca ar fi facut contrabanda.

INTERVIU Ion Iovcev: Parcursul european al Moldovei nu va fi intors prin Liceul Lucian Blaga

Directorul Liceului Lucian Blaga din Tiraspol, Ion Iovcev, a relatat cu lux de amanunte cum a fost umilit si tinut in frig, miercuri, in timpul celor cinci ore in care s-a aflat in arestul separatistilor.

Tomac: Ponta sa nu mearga la Soci, pentru a nu gira demersurile ostile impotriva romanilor.

Presedintele PMP, Eugen Tomac, ii cere premierului Victor Ponta sa nu participe la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci, considerand ca un asemenea demers ar valida agresiunile autoritatilor transnistrene impotriva basarabenilor si romanilor, relateaza Mediafax. Victor Ponta este premierul Romaniei si trebuie sa apere interesele tuturor romanilor. Prin participarea sa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci gireaza, inconstient sau voit, .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )