Libnet.ro
UNICEF

19:15

Regimul totalitar din Transnistria continua umilirea profesorului Ion Iovcev.

România Liberă România Liberă,
Regimul totalitar din Transnistria continua umilirea profesorului Ion Iovcev.

Un stat mult prea slab - Republica Moldova - incapabil sa-si protejeze cetatenii in fata abuzurilor regimului separatist din Transnistria. Este amara concluzie pentru ceea ce i se intampla zilele acestea profesorului Ion Iovcev, directorul Liceului Lucian Blaga din Tiraspol. Citeste si: UPDATE. Profesorul Iovcev povesteste ca a trait un film de groaza. Parlamentul European cere UE sa se implice in apararea scolilor romanesti din Transnistria Chemati in ziua de 6 februarie, de la ora 10. continuă pe România Liberă

Transnistria continua umilirea profesorului Ion Iovcev.

Un stat mult prea slab - Republica Moldova - incapabil sa-si protejeze cetatenii in fata abuzurilor regimului separatist din Transnistria. Asta e lectia pentru ce i s-a intamplat, pe 5 februarie, profesorului Ion Iovcev, directorul Liceului Lucian Blaga din Tiraspol. Chemati in ziua de 6 februarie, de la ora 10. 00, la asa-zisa procuratura a pseudo-statului Transnistria, directorul Liceului Lucian Blaga din Tiraspol, profesorul Ion Iovcev, alaturi de contabila scolii, au fost interogati .

Parlamentul European cere UE sa se implice in apararea scolilor romanesti din Transnistria.

Masina in care calatorea Ion Iovcev, directorul Liceului Lucian Blaga din Tiraspol, a fost retinuta in ziua de 5 ianuarie, la ora 12. 30, la granita asa-zisului stat Transnistria. Sub pretextul cautarii de teroristi sau criminali, regimul separatist a inasprit controalele la vama. Pana la ora 18. 00 nu se stia care e soarta profesorului Iovcev. Informatia obtinuta de la Ministerul Educatiei din Chisinau, in jurul orei 16. 00, arata ca masina in care calatorea Ion Iovcev, directorul .

Hartuirile impotriva scolilor in limba romana din Transnistria trebuie sa inceteze

Eurodeputata PNL ALDE) Renate Weber considera necesar ca o delegatie a Parlamentului European sa mearga in Transnistria pentru a se asigura ca exercitarea dreptului fundamental la educatie revine la normal, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )