Libnet.ro
UNICEF

09:15

Transportatorii ameninta din nou cu greva

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Transportatorii ameninta din nou cu greva

Un patronat al transportatorilor sustine ca va organiza in 2 noiembrie un miting in Piata Victoriei cu 6. 000 de masini. Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR), unul dintre patronatele transportatorilor rutieri, a. continuă pe Wall-Street Ro

Facebook duce din nou cenzura sanilor la extrem

La scurt timp dupa ce au anuntat ca vor fi mai precauti in eliminarea continutului cu potential erotic de pe Facebook, oficialii companiei americane au dat-o din nou de gard. Dupa ce au cenzurat unele dintre cele mai importante fotografii de razboi, sistemul automat de cenzura al Facebook si-a aratat din nou limitarile in urma [].

Maia Sandu, candidata la Presedintie: Republica Moldova ar putea cadea din nou in sfera de influenta a Rusiei

Uniunea Europeana risca sa vada Republica Moldova, care acum e tara partenera, cazand din nou in sfera de influenta a Rusiei, a avertizat candidata proeuropeana la Presedintie, Maia Sandu.

Dosarele Revolutiei Si Mineriadei, din nou pe mana unor magistrati gropari

Generalul Gheorghe Cosneanu nu poate da garantii ca va instrumenta corect dosarele Revolutiei din 1989 si al Mineriadei din 13-15 iunie 1990, sustine Teodor Maries, presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )