Libnet.ro
UNICEF

17:00

Vanatoarea de la Balc nu mai are loc in acest an din cauza pestei porcine africane

Hotnews Hotnews,
 Vanatoarea de la Balc nu mai are loc in acest an din cauza pestei porcine africane

Directorul Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Bihor, dr. Remus Motoc a declarat joi ca traditionala vanatoare de mistreti de pe domeniul cinegetic al lui Ion Tiriac de la Balc nu va avea loc din cauza pestei porcine africane PPA) din acest areal, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Revelion de poveste la Biblioteca Nationala - Ministrul Culturii: Controlul incepe astazi. Am informatii ca au mai avut loc si alte evenimente nocturne

Corpul de control al Ministerului Culturii va incepe luni controlul la Biblioteca Nationala, urmand ca perioada de verificare sa fie extinsa de la 16 decembrie 2019 pana la 1 ianuarie 2020, iar raportul sa fie incheiat in jurul datei de 15 ianuarie, a declarat, luni, ministrul Bogdan Gheorghiu. El spune ca are informatii ca au mai avut loc evenimente nocturne la Biblioteca si in a doua parte a lunii decembrie. Verificarile vizeaza organizarea petrecerii de Revelion, cu un spectacol sustinut de Delia, la Biblioteca Nationala. Scandalul a izbucnit dupa ce deputatul USR Iulian Bulai a postat pe Facebook imagini cu mizeria ramasa in Sala Atrium dupa petrecerea de Anul Nou.

Sarmizegetusa Regia, grav afectata din cauza lui Nicolae Ceausescu: Imitatie mediocra

Poate multi romani stiu, sau nu ca Sarmizegetusa Regia a fost capitala Daciei. Se intampla inainte de razboaiele romane care au dus la distrugerea ei. in prezent situl arheologic al vechiului oras antic este inclus in patrimoniul UNESCO. Importanta i-a fost astfel recunoscuta pe plan mondial. Sarmizegetusa Regia, grav afectata din cauza lui Nicolae Ceausescu: .

Ce gest impresionant au facut Ramona si Monica Gabor pentru tatal lor. Cutremurator cum a ajuns sa arate barbatul din cauza bolilor

Vacanta celor doua surori, Ramona si Monica Gabor, se pare ca a fost intrerupta brusc, motivul fiind starea de sanatatea tatalui lor, Emil Gabor. Starea in carese afla Emil Gabor s-agravat si asta a dezamagit-o pe Ramona. Ce gest impresionant au facut Ramona si Monica Gabor pentru tatal lor Ramona si Monica Gabor locuiesc departe .

Anunt oficial in cazul pacientei arse la Floreasca. Ministerul Sanatatii: Incidentul, din cauza unei erori umane. Beuran, demis

UPDATE: Incidentul de la Spitalul Floreasca unde o femeie a luat fos pe masa de operatie s-a produs din cauza unei erori umane, informeaza Ministerul Sanatatii, precizand ca chirurgul Mircea Beuran a incalcat 10 obligatii din cele 33, asumate prin contractul de administrare al sectiei.

Dezastru pentru ION TIRIAC! A patit-o grav din cauza GRIPEI PORCINE! Milionarii planetei sunt iN STARE DE SOC

Epidemia de pesta porcina africana a dat peste cap planurile celui mai bogat roman. Ion Tiriac nu se va bucura in acest an de traditionala vanatoare de mistreti de la Balc, eveniment la care obisnuia sa ii.

Incendiile din Australia: Calitatea aerului s-a degradat la Sydney, orasul unde au loc meciuri din ATP Cup

Calitatea aerului s-a degradat, miercuri, la Sydney, din cauza incendiilor de vegetatie care au cuprins regiuni mari din sudul si estul Australiei, informeaza lequipe. fr. Orasul australian gazduieste, alaturi de Brisbane si Perth, meciuri din ATP Cup. De joi, de la intalnirile din sferturi, partidele ar trebui sa aiba loc numai la Sydney.

Prefectul de Braila sustine ca va fi asigurata finantarea podului suspendat peste Dunare: Nu exista riscul incetinirii lucrarilor din cauza subfinantarii

Prefectul judetului Braila, Catalin Boboc, sustine ca nu vor fi probleme cu finantarea podului suspendat peste Dunare, cel mai important proiect de infrastructura inceput in estul Romaniei dupa 1989, si ca acesta este o prioritate pentru Guvernul Orban. Recent, Asociatia Pro Infrastructura a atras atentia ca Guvernul a prevazut doar 97 de milioane de lei pentru Podul de la Braila, desi in 2020 ar trebui executate lucrari de aproximativ 800 de milioane de lei.

MAE anunta perturbari in transportul aerian si maritim din Turcia, din cauza furtunilor

Ministerul de Externe ii avertizeaza pe romanii care se afla sau calatoresc in Turcia ca in perioada 7-8 ianuarie vor exista perturbari in functionarea serviciilor de transport aerian, maritim si transport in comun, din cauza furtunilor.

Urgia loveste judetul Braila: Vor fi eutanasiate peste 25.000 de animale din cauza pestei porcine

Pesta porcina africana continua sa afecteze gospodariile si fermele romanilor. Doua noi focare au fost confirmate in doua localitati din judetul Braila, intr-o gospodarie si intr-o exploatatie.

Donald Trump cere NATO sa fie mai implicat in conflictul din Orientul Mijlociu. Ce rol ar putea avea Romania

O presupusa confruntare militara directa intre Washington si Teheran a iesit din joc, a afirmat Dan Dungagiu, directorul ISPRI, specialist in geopolitica, la Antena 3, la scurt timp dupa conferinta de presa sustinuta de Donald Trump. Liderul SUA a cerut NATO sa se implice mai mult in conflictul din Orientul Mijlociu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )