Libnet.ro
UNICEF

09:00

Transportatorii romani cer Guvernului sa solicite Germaniei introducerea unui moratoriu privind salariul minim

Hotnews Hotnews,
 Transportatorii romani cer Guvernului sa solicite Germaniei introducerea unui moratoriu privind salariul minim

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) cere Guvernului sa solicite autoritatilor germane introducerea unui moratoriu pentru transportatorii romani privind aplicarea legii salariului minim din Germania, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

UNTRR cere Guvernului sa solicite Germaniei introducerea unui moratoriu privind salariul minim

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) cere Guvernului sa solicite autoritatilor germane introducerea unui moratoriu pentru transportatorii romani privind aplicarea legii salariului minim din Germania, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Transportatorii romani cer Guvernului ca legea din Romania sa se aplice si in Germania

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) cere Guvernului sa solicite autoritatilor germane introducerea unui moratoriu pentru transportatorii romani privind aplicarea legii salariului minim din Germania. in acest moment, pentru fiecare ora lucrata de un sofer roman pe teritoriul german se va aplica salariul minim din Germania, si nu cel din Romania, iar amenda pentru nerespectarea acestei prevederi poate ajunge pana la 500. 000 euro, informeaza Mediafax.

Liberalii maramureseni cer Guvernului organizarea de urgenta a alegerilor partiale la Sapanta

Maramuresul ar trebui sa aiba alegeri partiale cel putin intr-una din localitatile sale si anume Sapanta. Partidul National Liberal Maramures, prin vocea presedintelui Ovidiu Nemes, solicita Guvernului condus de Victor Ponta organizarea in regim de urgenta a alegerilor partiale in Sapanta.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2734 seconds )