Libnet.ro
UNICEF

09:00

Transportul animalelor, subiect pe agenda Parlamentului European. Romania este din nou vizata

Antena3 Antena3,
Transportul animalelor, subiect pe agenda Parlamentului European. Romania este din nou vizata

Parlamentul European discuta astazi despre bunastarea animalelor in momentul in care sunt transportate si din nou Romania ajunge sa fie subiect de dezbatere la nivel european. continuă pe Antena3

Be EU. Transportul animalelor, dezbatut in Parlamentul European

Parlamentul European discuta astazi despre bunastarea animalelor in momentul in care sunt transportate si din nou Romania ajunge sa fie subiect de dezbatere la nivel european.

BNR: Nivelul agregat al riscurilor sistemice la adresa stabilitatii financiare din Romania este in crestere

Nivelul agregat al riscurilor sistemice la adresa stabilitatii financiare din Romania este in crestere, similar evolutiilor pe plan global, potrivit Raportului asupra stabilitatii financiare, din decembrie 2019, elaborat de Banca Nationala.

Ludovic Orban insista sa spuna ca energia din Romania este mai scumpa decat cea din Germania Datele Eurostat il contrazic: pretul energiei este sub cel din Germania si sub media UE

Premierul Ludovic Orban continua sa afirme ca pretul energiei care ajunge la consumatorii industriali este mai ridicat decat in Germania. La fel si pretul gazelor naturale. Am ajuns sa avem pentru companii preturi la energie mai mari decat in Germania, a declarat Ludovic Orban luni, la un forum despre capitalul romanesc. in realitate, preturile la energie si gaze sunt sub cele din Germania si cu mult sub media UE. Premierul tot invoca preturi mari pentru a justifica o schema de ajutor de stat pentru marii consumatori de energie.

De-a Viata Ascunselea. Ovidiu Lipan Tandarica: Romania este ancorata foarte puternic spiritual

Ovidiu Lipan Tandarica, compozitor si baterist roman,cunoscut ca membru a doua formatii marcante de muzica rock din Romania, Rosu si Negru si Phoenix, a fost invitatul Florentinei Fantanaru la De-a Viata Ascunselea, unde a vorbit despre spiritualitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2056 seconds )