Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tranzactia anului in domeniul bancar din Romania. Cine vrea sa cumpere una dintre cele mai mari banci de la noi

Antena3 Antena3,
Tranzactia anului in domeniul bancar din Romania. Cine vrea sa cumpere una dintre cele mai mari banci de la noi

Scoaterea la vanzare a Bancpost, a noua banca din Romania dupa active, a atras interesul a opt investitori strategici si institutionali, care provin atat din Romania, cat si din. continuă pe Antena3

Tranzactia anului in banking, vanzarea Bancpost: Opt investitori si-au exprimat intentia de a cumpara a noua banca din Romania

Scoaterea la vanzare a Bancpost, a noua banca din Romania dupa active, a atras interesul a opt investitori strategici si institutionali, care provin atat din Romania, cat si din.

Tranzactia anului in banking, vanzarea Bancpost! Opt investitori intentioneaza sa cumpere noua banca din Romania

Potrivit unor surse de pe piata bancara, scoaterea la vanzare a Bancpost, a noua banca din Romania dupa active, a atras interesul a opt investitori strategici si institutionali, care provin atat.

Mugur Isarescu: Invit bancile comerciale din Romania sa isi mareasca prezenta si activitatea in sistemul bancar din Republica Moldova

Invit bancile comerciale din Romania sa isi mareasca prezenta si activitatea in sistemul bancar din Republica Moldova, intarirea supravegherii bancare in linie cu normele europene sunt de natura sa readuca increderea investitorilor in economia.

Clubul miliardarilor din Romania are inca trei membri. Cine sunt acestia

In clubul miliardarilor din Romania au intrat, in 2016, reteaua de bricolaj Dedeman Bacau, cea mai mare companie antreprenoriala din tara, controlata de fratii Adrian si Dragos Paval, gr.

Isarescu: Invit bancile din Romania sa-si mareasca prezenta in Republica Moldova

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, a invitat bancile comerciale din Romania sa fie mai active in Republica Moldova, in conditiile in care a fost finalizat un proiect de twinning, implementat timp de doi ani de BNR si Banca Olandei, finantat de Uniunea Europeana UE) cu 1,2 miliarde euro, proiect destinat consolidarii capacitatii Bancii Nationale a Moldovei BNM) in domeniul reglementarii si supravegherii si alinierii la standardele UE.

CERT-RO. Peste 500 de IP-uri din Romania, afectate de virusul WannaCry, in ultima saptamana. Care sunt cele mai afectate judete

Numarul de IP-uri din Romania afectate de virusul WannaCry, in ultima saptamana, a ajuns la 514, a anuntat Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO). Astfel, pana vineri, au fost primite cinci notificari de la doua companii private, doua companii de stat, precum si o persoana fizica.

RCS RDS: Anatomia si controversele uneia dintre cele mai mari companii din Romania

RCS RDS este una dintre cele mai cunoscute companii din Romania, iar recenta listare la bursa marcheaza un succes important pentru Digi.

Propunerea facuta de un preot ortodox homesexualilor din Romania

Un preot ortodox are o propunere neobisnuita pentru homosexualii din Romania. Le sugereaza acestora o metoda de tip adibas pentru a rezolva scandalul familiei traditionale. De ce vor.

CERT-RO: Peste 500 de IP-uri din Romania au fost afectate de virusul WannaCry. Care sunt cele mai afectate judete

Numarul de IP-uri afectate din Romania de ransomware-ul WannaCry a ajuns la 514, zece dintre acestea apartinand unor institutii publice, dar nu se poate preciza daca sunt implicate.

Una dintre cele mai frumoase stiriste din Romania, mama pentru a doua oara. Vedeta a tinut sarcina in mare secret (FOTO)

Una dintre cele mai frumaose prezentatoare din Romania a devenit pentru a doua oara mama. Cristina Dochianu, fosta prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1 si la Prima TV, a adus pe lume pe cel de-al.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )