Libnet.ro
UNICEF

17:30

RCS RDS: Anatomia si controversele uneia dintre cele mai mari companii din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
RCS RDS: Anatomia si controversele uneia dintre cele mai mari companii din Romania

RCS RDS este una dintre cele mai cunoscute companii din Romania, iar recenta listare la bursa marcheaza un succes important pentru Digi. continuă pe Wall-Street Ro

RCS RDS: Anatomia si controversele uneia dintre cele mai mari companii din Romania

RCS RDS este una dintre cele mai cunoscute companii din Romania, iar recenta listare la bursa marcheaza un succes important pentru Digi. Digi Communications a fost listata la bursa in data de 16 mai 2017, dupa ce informatiile cu privire la aceasta actiune aparusera in presa inca din urma cu o luna. Pretul stabilit [].

De azi vei decide pentru tine. Oana Roman, mesaj extraordinar la anivesarea uneia dintre cele mai importante persoane din viata sa (FOTO)

Zi importanta pentru Oana Roman. Una dintre cele mai iubite persoane din viata sa isi aniverseaza miercuri ziua de nastere. Este vorba despre Calina, fiica surorii sale, Catinca Roman. Aceasta a postat.

Veste trista pentru iubitorii de muzica! Chitaristul uneia dintre cele mai indragite trupe a murit la 61 de ani (FOTO, VIDEO)

Kevin Stanton, compozitor si chitarist al trupei Mi-Sex, o trupa din Noua Zeelenda, cunoscuta din anii '70 datorita hitului Computer Games, a murit miercuri noapte, dupa ce s-a luptat o perioada lu.

Laura Cosoi a stalucit pe covorul rosu la unul dintre cele mai importante festivaluri din lume. Cine a insotit-o pe frumoasa actrita (FOTO)

Laura Cosoi si sotul ei, CosminCurticapean, au participat, in calitate de invitati, la festivalul de film de la Cannes, unul dintre cele mai importante evenimente ale lumii,si au atras toate.

Una dintre cele mai frumoase stiriste din Romania, mama pentru a doua oara. Vedeta a tinut sarcina in mare secret (FOTO)

Una dintre cele mai frumaose prezentatoare din Romania a devenit pentru a doua oara mama. Cristina Dochianu, fosta prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1 si la Prima TV, a adus pe lume pe cel de-al.

Bucurestiul, elogiat intr-un articol marca CNN: 9 motive pentru a vizita capitala Romaniei, una dintre cele mai promitatoare din Europa

O jurnalista CNN elogiaza Capitala Romaniei, declarandu-se impresionata de arhitectura ametitoare, combinatia fascinanta dintre nou si vechi, si enumera cateva atractii turistice de top pe care strainii le pot admira in una dintre cele mai promitatoare capitale din Uniunea Europeana.

Tranzactia anului in domeniul bancar din Romania. Cine vrea sa cumpere una dintre cele mai mari banci de la noi

Scoaterea la vanzare a Bancpost, a noua banca din Romania dupa active, a atras interesul a opt investitori strategici si institutionali, care provin atat din Romania, cat si din.

Doliu in cinematografie: Una dintre cele mai faimoase actrite de la Bollywood a incetat din viata in urma unui infarct (FOTO)

Reema Lango, cunoscuta in lumea cinematografie ca actrita care a jucat impecabil numeroase roluri de mama la Bollywood, a murit la varsta de 59 de ani in urma unui infarct. Veterana actrita de.

Una dintre cele mai importante activiste civice si feministe din lume a incetat din viata

Roxcy ONeal Bolton, fondatoarea miscarii feministe moderne din Florida si o prezenta constanta in scena activistilor civici si politici, a incetat din viata miercuri la varsta de 90 de.

A reusit sa creeze unul dintre cele mai luxoase hoteluri de pe Coasta de Azur. Care este povestea unui fiu de lautar roman

Istoria hotelului Negresco este datorata succesului unui roman, fiu de lautar tigan, pe Coasta de Azur. Hotelul de afla pe Promenade des Anglais in Nisa, ce a fost construit in 1912 si inaugurat i.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )