Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tranzactiile (fara oferte publice) au atins cea mai mare valoare din ultimele 12 luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tranzactiile (fara oferte publice) au atins cea mai mare valoare din ultimele 12 luni

Indicele principal al BVB, BET, a urcat la maximele ultimilor sapte ani, valoarea tranzactiilor cu actiuni fara oferte publice) a atins cel mai ridicat nivel din ultimele 12 luni, iar capitalizarea bursiera a companiilor listate la BVB a atins un nou maxim istoric, de 154,2 miliarde lei aproape 35 miliarde euro), arata raportul Bursei de Valori Bucuresti BVB) pe luna iulie, remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Al treilea miliardar din lume a realizat cea mai mare investitie. Ce vrea sa cumpere

Al treilea miliardar din lume, investitorul american Warren Buffett, cu o avere estimata la 67 de miliarde de dolari, este aproape de cea mai mare achizitie pe care a facut-o pana in prezent - un producator de componente pentru aeronave care ar putea costa peste 30 de miliarde de dolari.

Warren Buffett, cea mai mare achizitie de pana acum: o companie de peste 30 mld. dolari

Investitorul american Warren Buffett, cu o avere estimata la 67 de miliarde de dolari, este aproape de cea mai mare achizitie pe care a facut-o pana in prezent- un producator de componente pentru aeronave care ar putea costa peste 30 de miliarde de.

Festivalul Gemenilor: invazie de gemeni, tripleti si cvadrupleti la cea mai mare intalnire de acest gen din lume

Cel mai mare Festival al Gemenilor se organizeaza din 1975 in Ohio, SUA, iar la editia de anul acesta au luat parte peste 2. 000 de persoane. Gemeni, tripleti si cvadrupleti si-au dat intalnire la cea mai mare sarbatoare de acest gen din lume.

Al treilea miliardar din lume se pregateste de cea mai mare investitie. Ce vrea sa cumpere

Al treilea miliardar din lume, investitorul american Warren Buffett, cu o avere estimata la 67 de miliarde de dolari, este aproape de cea mai mare achizitie pe care a facut-o pana in prezent - un producator de componente pentru aeronave care ar putea costa peste 30 de miliarde de dolari.

Exporturile Chinei s-au diminuat cu 8,3% in luna iulie: Este cea cea mai mare scadere din ultimele patru luni

Exporturile Chinei s-au diminuat cu 8,3% in luna iulie, informeaza Bloomberg. Este vorba despre cea mai mare scadere din ultimele patru luni, care are loc in contextul cresterii valorii yuanului si reducerii.

Revolutie in domeniul ornitologiei: Unde se afla cea mai mare arhiva digitala care reproduce sunetele pasarilor

Laboratorul de ornitologie al Universitatii Cornell, din Statele Unite ale Americii, adaposteste cea mai mare arhiva digitala din lume care reproduce sunetele emise de pasari, informeaza cornelluniversity. com.

Cea mai mare banca din Romania, BCR, a trecut de la pierderi la profit. Cum a reusit: si-a curatat portofoliul creditelor

BCR, cea mai mare banca din Romania, a inregistrat in primul semestru un profit net de 603,4 milioane de lei 135,7 mil. euro), de la pierderi de 276 de milioane de lei in aceeasi perioada din 2014. Costurile cu provizioanele s-au redus de la 1,3 miliarde de lei la 26,2 milioane de lei, pe fondul curatarii portofoliului, se arata intr-un comunicat al bancii.

EXPERT Bulgaria: Exista reprezentanti SI in tara, dar ei nu sunt cea mai mare problema

Un expert in securitate, generalul Ivan Boiagiev, a spus ca exista reprezentanti ai gruparii Statul Islamic SI) in Bulgaria, dar problema mai mare sunt actiunile haotice ale institutiilor. El a denuntat o panica si masuri de securitate artificiale in ultimele zile.

FOTO. Romanii au pierdut podiumul la cea mai mare competitie de MTB si BMX din tara

Riderii romani nu au reusit sa ajunga anul acesta pe podium la editia a cincea a competitiei de dirt jumping Dirt on Fire, care a avut loc in weekend, la Miercurea Ciuc.

Noul Winmasters.com, cea mai buna experienta de pariere

Noua platforma winmasters este aici si este pregatita sa iti ofere si mai multa actiune si distractie! Arena internationala a jocurilor ce iti ofera pariuri sportive, casino, poker si jocuri nu a trecut doar printr-un lifting superficial, ci a beneficiat de o imbunatatire substantiala pentru a-si creste calitatea functionalitatii si utilizarii. Princiapul obiectiv al winmasters este sa ofere cele mai bune produse si servicii intr-un mediu simplu, rapid si modern, totul in cea mai mare siguranta! .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )