Libnet.ro
UNICEF

12:45

Tranzactiile cu masini second-hand au crescut cu 130% in primul semestru din 2017

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tranzactiile cu masini second-hand au crescut cu 130% in primul semestru din 2017

Piata masinilor second-hand din import a inregistrat in primul semestru un avans de 86%, pana la 253. 000 de masini, in timp ce reinmatricularile au crescut cu 130%, in lipsa timbrului de mediu care blocase o mare parte din vanzarile de masini. continuă pe Wall-Street Ro

Tranzactiile cu masini second-hand au crescut cu 130% in primul semestru din acest an

Tranzactiile cu masini second-hand au avut un avans de 130%, inmatricularile de masini noi au crescut cu 27%, iar cele de masini second-hand din import au urcat cu 86%, depasind 250. 000 de unitati, in primul semestru din acest an, conform unei analize efectuate de Autovit. ro, platforma de anunturi auto, parte a OLX Group, trimisa Redactiei.

Primul semestru din 2017, unul record pentru piata auto: Tranzactiile cu masini second-hand au crescut cu 130%, iar inmatricularile de masini noi au urcat cu 27%

Primul semestru din 2017 a adus un record cantitativ pe piata auto din Romania, in conditiile in care tranzactiile cu masini second-hand au avut un avans de 130%, inmatricularile de masini noi au crescut cu 27%, iar cele de masini second-hand din import au urcat cu 86%, depasind 250. 000 de unitati, conform unei analize efectuate de Autovit. ro.

Vanzari record pentru Renault-Nissan, in primul semestru din 2017

Alianta Renault-Nissan, extinsa in urma achizitionarii Mitsubishi Motors, a raportat, ieri, o crestere de 7% a vanzarilor in primul semestru din 2017, la 5,27 milioane de vehicule, se arata intr-un comunicat al aliantei, potrivit Agerpres.

Profitul Renault a crescut, insa actiunile sale au scazut in primul semestru

Firma Renault a raportat ieri o crestere a profitului de 59% in primul semestru, insa investitorii au scazut actiunile din cauza temerilor legate de castigurile producatorului francez de automobile care au atins punctul culminant, conform the MarketWatch. Actiunile au scazut cu 5,7%, la 76,40 euro, la tranzactionarea de dimineata la Paris.

Topul asiguratorilor in primul trimestru din 2017: Lider era City Insurance, asigurator abia iesit din redresare financiara, urmat de Allianz-Tiriac Asigurari si Euroins

City Insurance, asigurator care a iesit in aceasta luna din redresare financiara, se afla pe primul loc in piata de asigurari generale si de viata) in functie de volumul de prime brute subscrise in primul trimestru din acest an, cu o cota de piata de 14,01%, urmat de Allianz-Tiriac Asigurari cota de piata de piata de 13,19%) si Euroins cota de piata de 12%) arata datele publicate vineri de ASF. In primele trei luni din acest an, veniturile din piata asigurarilor au depasit 2,73 miliarde lei, in crestere cu 8% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

INEDIT! Primul oras din Romania care ii lasa pe cetateni sa decida pe ce proiecte vor fi cheltuiti banii din taxe si impozite (FOTO)

In Cluj Napocacetatenii vor putea sa aleaga, incepand cu anul viitor, pe ce se vor duce banii din taxe si impozite. Pana in prezent, au fost depuse 60 de proiecte inteligente, me.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )