Libnet.ro
UNICEF

06:15

Tranzitul planetei Mercur peste discul Soarelui, cel mai important eveniment astronomic al anului 2016

Adevărul Adevărul,
Tranzitul planetei Mercur peste discul Soarelui, cel mai important eveniment astronomic al anului 2016

Luni, 9 mai, va avea loc cel mai important eveniment astronomic al anului 2016, un eveniment astronomic destul de rar: tranzitul planetei Mercur peste discul Soarelui. continuă pe Adevărul

Cel mai important eveniment astronomic vizibil in 2016 din Romania poate fi vazut in direct, luni, la observatorul din Galati

Tranzitul lui Mercur peste discul Soarelui este considerat cel mai important eveniment cosmic vizibil din Romania in acest an. Maximul fenomenului astronomic va avea loc la ora 17 si 56 de minute. Se vor face observatii in spectrul vizibil si H-alfa, iar publicul are acces a sofisticata aparatura a Complexului Muzeal de Stiintele Naturii din Galati contra unei taxe modice.

Eveniment astronomic spectaculos: tranzitul planetei Mercur prin fata Soarelui poate fi vazut la Complexul Astronomic Baia Mare

Un eveniment astronomic destul de rar, dar spectaculos are loc astazi, 9 mai, intre orele 14. 00 si 20. 00: planeta Mercur va trece prin fata Sorelui. Complexul Astronomic Baia Mare oganizeaza cu aceasta ocazie o sesiune de observatii astronomice, singura conditie este sa fie cer senin.

Fenomen astronomic UNIC pana in 2019. Tranzitul planetei Mercur va avea loc pe 9 mai

Un fenomen astronomic unic, pana in anul 2019 va avea loc luni, 9 mai, intre orele 13. 15 si 20. Este vorba despre Tranzitul planetei Mercur si poate fi vazut la Observatorul Astronomic al Universitatii Stefan cel Mare, din Suceava.

Priveste cerul! Pe 9 mai va avea loc un fenomen astronomic unic pana in 2019!

Sucevenii sunt asteptati luni, la Observatorul Astronomic al Universitatii 'Stefan cel Mare', sa vada tranzitul planetei Mercur pe discul solar, fenomen astronomic unic pana in.

Acesta este cel mai scump zbor din lume: costa 38.000 dolari, este doar dus si are o escala [VIDEO]

Cel mai scump zbor comercial din lume costa 38. 000 de dolari, adica cat o garsoniera in Bucuresti. Iar acesta nu este decat pretul pentru o singura calatorie. In plus, zborul are o escala. Unde? Zborul este intre Mumbai si New York, cu o oprire la Abu.

FOTO. Cel mai asteptat festival din orasul spaniol Giorna: Sarbatoarea florilor

Timp de cateva zile, centrul vechi al orasului spaniol Girona va fi acoperit de flori. Are loc cel mai asteptat festival al anului si este asteptat atat de localnici cat si de turisti care vin din toate colturile lumii. Evenimentul este cunoscut sub denumirea Temps de Flors- sarbatoarea florilor.

FOTO. Cel mai asteptat festival din orasul spaniol Girona: Sarbatoarea florilor

Timp de cateva zile, centrul vechi al orasului spaniol Girona va fi acoperit de flori. Are loc cel mai asteptat festival al anului si este asteptat atat de localnici cat si de turisti care vin din toate colturile lumii. Evenimentul este cunoscut sub denumirea Temps de Flors- sarbatoarea florilor.

Captain America: Civil War Cel mai bun film cu supereroi?

Ce face un film sa fie bun? Scenariul? Interpretarile actorilor? Mesajul transmis? Universul Cinematografic Marvel a oferit filme bune, dar si povesti care nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor fanilor. Atunci cand s-a anuntat oficial ca fratii Russo vor adapta banda desenata Civil War multi au fost sceptici. De astazi, cu totii ne putem convinge daca acesta este cel mai bun film cu supereroi.

VIDEO Test de viteza cu Renault Megane GT, probabil cel mai apetisant hatchback al momentului

Revigorarea gamei Renault si a imaginii marcii sta cel mai mult in Renault Megane masina de volum a companiei. Cu Volkswagen Golf, Opel Astra si Ford Focus pe piata, competitia e dura, iar Renault a inteles acest lucru si a pus pe Megane elemente unice in segment, plus o versiune varf de gama, GT, foarte performanta. Iata un test de viteza cu Renault Megane GT, un sprint de la 0 la 200 km/h.

Cati bani in conturi si cate proprietati au adunat oamenii care se lupta pentru Primaria Clujului. Cel mai sarac traieste la garsoniera iar cel mai bogat este in topul Forbes. Ce avere declara Emil Boc

Unul dintre candidatii mai saraci care se lupta pentru scaunul de primar al municipiului Cluj Napoca este reprezentanta M10, avocata Irina Pop. in declaratia de avere depusa la Biroul Electoral Municipal figureaza doar cu un apartament/garsoniera de 31 de mp. La polul opus se pozitioneaza candidatul sustinut de PSD si ALDE, omul de afaceri Octavian Buzoianu. Potrivit topului Forbes, Buzoianu si fratele sau Calin sunt cotati cu o avere de peste 8 milioane de euro. Candidatul PMP, deputatul Adrian Gurzau desi traieste pe picior mare, conduce o masina Mercedes-Benz S-Class, locuieste intr-o vila de lux, in declaratia de avere figureaza cu zero bunuri si proprietati. Emil Boc PNL), a inregistrat venituri consistente in ultimii ani, dar locuieste tot in apartamentul sau de 63 de mp. Anul trecut, Boc a achizitionat inca un apartament in Cluj, pe numele fiicei sale, Cezara, de 62 de mp. Un candidat controversat este si patronul site-ului Ziar de Cluj, Liviu Alexa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )