Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce tratament pentru COVID a urmat Donald Trump

ADPM ADPM,
Ce tratament pentru COVID a urmat Donald Trump

Donald Trump pare ca si-a revenit extrem de repede dupa infectarea cu virusul care a omorat deja peste 210. 000 de americani. Iata ce tratament pentru COVID a urmat Presedintele! . continuă pe ADPM

Ce riscuri legate de Covid are Donald Trump, in varsta si obez

Presedintele SUA Donald Trump are 74 de ani si este supraponderal, acesta intrand in categoria de risc a pacientilor testati pozitiv pentru noul coronavirus. Medicii au avertizat ca presedintele SUA are.

Ce este cocktailul de anticorpi primit de Trump drept tratament pentru COVID-19 si cand ar putea fi folosit si in Romania

Presedintele Donald Trump a primit chiar dupa debutul simptomelor un cocktail de anticorpi monoclonali selectati din cei mai eficienti in lupta cu virusul, acestia actionand prin blocarea replicarii virusului si reducerea incarcaturii virale. Medicamentul nu este inca disponibil publicului larg, dar ar putea fi utilizat in studii clinice, inclusiv in Romania, doar ca aici nu exista inca aprobarea Agentiei Nationale a Medicamentului, spun medicii.

Starea lui Donald Trump se imbunatateste, dar i s-a administrat un corticosteroid El a iesit din spital pentru a-si saluta sustinatorii

Starea presedintelui Donald Trump a continuat sa se imbunatateasca, au anuntat medicii sai duminica, care au precizat insa ca nivelul de oxigen a scazut in ziua precedenta si, prin urmare, liderul american urmeaza in prezent un tratament cu steroizi, transmite dpa, citat de Agerpres. Aceasta a fost a doua scadere a nivelului de oxigen de cand presedintele s-a imbolnavit de COVID-19, dar medicii au declarat ca inca iau in calcul sa ii dea drumul din spital luni.

Donald Trump s-a intors la Casa Alba. Si-a dat masca jos si a transmis un mesaj: Ca lider a trebuit sa risc. Nu lasati COVID-19 sa va domine vietile

Presedintele american Donald Trump a revenit luni noapte la Casa Alba dupa trei zile de spitalizare si tratament la spitalul militar Walter Reed. Trump si-a dat masca jos cand a ajuns la balconul resedintei sale de la Casa Alba si a salutat, dar a tinut sa transmita si un mesaj.

Cum arata Donald Trump dupa ce a luat covid-19 si s-a externat! E palid la fata si lipsit de vlaga VIDEO

Momente de maxima tensiune au avut loc in SUA, acolo unde presedintele american, Donald Trump, a fost externat din spital, desi este inca infectat cu COVID-19. Imediat dupa aparitia sa la Casa Alba, Donald Trump si-a dat jos masca pentru a putea fi fotografiat, gest aspru criticat de milioane de oameni. Cum arata Donald Trump .

Cum arata Donald Trump dupa tratamentul pentru COVID

Subiectul acestei saptamani este, de departe, revenirea lui Donald Trump la Casa Alba dupa cele cateva zile petrecute in spital. Iata cum arata Presedintele SUA dupa tratamentul pentru COVID.

Focar de coronavirus la Casa Alba. Reporterii acreditati au intrat in panica. Donald Trump: Ma simt grozav! (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a revenit la Casa Alba dupa trei zile de stat in spital, in urma infectarii cu coronavirus. Desi contagios si inca aflat sub tratament, el si-a dat jos masca de protectie s.

Starea lui Donald Trump se imbunatateste, dar i s-a administrat un corticosteroid

Starea presedintelui Donald Trump a continuat sa se imbunatateasca, au anuntat medicii sai duminica, care au precizat insa ca nivelul de oxigen a scazut in ziua precedenta si, prin urmare, liderul american urmeaza in prezent un tratament cu steroizi, transmite dpa, conform Agerpres.

Afectiunea pe care Donald Trump o are de ani buni. Covid-19 ii poate fi fatal, oricand

Presedintele american, Donald Trump a fost diagnosticat zilele trecute cu COVID-19. Numai ca afectiunea pe care o are de ani de zile, coroborata cu noua infectie ii pot afecta grav sanatatea. Afectiunea pe care Donald Trump o are de ani buni Expertii in boli infectioase si medicii care au tratat pacientii cu Covid-19 s-au intrebat .

EXCLUSIV Institutul Matei Bals, primul spital din Europa unde se testeaza cocktailul de anticorpi luat de Donald Trump pentru COVID-19. Medicul Adrian Marinescu: Ar putea sa reprezinte o solutie net superioara Remdesivirului

EXCLUSIV Tratamentul pe care Donald Trump l-a primit pentru noul coronavirus si care a devenit revelatia momentului in ceea ce priveste lupa cu pandemia de COVID-19 va fi testat si in Romania. Institutul Matei.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )