Libnet.ro
UNICEF

01:05

Afectiunea pe care Donald Trump o are de ani buni. Covid-19 ii poate fi fatal, oricand

Playtech Playtech,
Afectiunea pe care Donald Trump o are de ani buni. Covid-19 ii poate fi fatal, oricand

Presedintele american, Donald Trump a fost diagnosticat zilele trecute cu COVID-19. Numai ca afectiunea pe care o are de ani de zile, coroborata cu noua infectie ii pot afecta grav sanatatea. Afectiunea pe care Donald Trump o are de ani buni Expertii in boli infectioase si medicii care au tratat pacientii cu Covid-19 s-au intrebat . continuă pe Playtech

Donald Trump primeste un tratament experimental, care poate avea efecte adverse severe

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, primeste un tratament experimental, mai exact un cocktail de anticorpi produs de compania Regeneron, care nu se afla in schemele oficiale anti-Covid din SUA sau Europa.

Ce se intampla daca Donald Trump nu se poate prezenta la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie?

Internat dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, presedintele american Donald Trump da asigurari ca se va insanatosi in cateva zile. in caz contrar, Statele Unite intra intr-o situatie foarte delicata, cu aspecte nemaiintalnite.

Casa Alba: Donald Trump va fi spitalizat pentru cateva zile

Presedintele american Donald Trump, testat pozitiv cu coronavirus, va fi internat intr-un spital militar de la periferia Washingtonului pentru cateva zile, a anuntat vineri Casa Alba. Potrivit Casei Albe, Trump 74 de ani) va fi spitalizat in urmatoarele cateva zile ca masura de precautie.

Ce avere are Joe Biden, oponentul lui Donald Trump in cursa pentru Casa Alba

Joe Biden 77 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuti si mai longevivi politicieni din Statele Unite ale Americii. Democratul promite sa-l invinga pe Donald Trump la alegerile din noiembrie. A acumulat.

Ce riscuri legate de Covid are Donald Trump, in varsta si obez

Presedintele SUA Donald Trump are 74 de ani si este supraponderal, acesta intrand in categoria de risc a pacientilor testati pozitiv pentru noul coronavirus. Medicii au avertizat ca presedintele SUA are.

Cum arata Donald Trump dupa ce a luat covid-19 si s-a externat! E palid la fata si lipsit de vlaga VIDEO

Momente de maxima tensiune au avut loc in SUA, acolo unde presedintele american, Donald Trump, a fost externat din spital, desi este inca infectat cu COVID-19. Imediat dupa aparitia sa la Casa Alba, Donald Trump si-a dat jos masca pentru a putea fi fotografiat, gest aspru criticat de milioane de oameni. Cum arata Donald Trump .

Donald Trump, aspru criticat dupa ce a iesit din spital pentru a-si saluta sustinatorii. Care a fost reactia oamenilor. VIDEO

Imagini fara precedent vin din SUA, acolo unde presedintele american a iesit din spital pentru le multumi sustinatorilor adunati in fata institutiei medicale Walter Reed, acolo unde este internat. Donald Trump si-a facut aparitia la bordul unui SUV de culoare neagra, fiind insotit de un membru al echipei de securitate. Chiar daca amandoi purtau masca, .

in ce stare se afla, de fapt, Donald Trump. Rasturnare de situatie: vestea terifianta venita din SUA

Dr. Sean P. Conley, medicul lui Donald Trump, a anuntat intr-o declaratie de presa pe care a tinut-o in fata Centrului Medical Militar Walter Reed din Bethesda, Maryland, ca presedintele SUA se simte bine, chiar daca a avut un pic de febra si stare de oboseala. UPDATE 22:00 Chiar daca medicul lui Donald Trump .

Ce mesaj a avut Xi Jinping pentru Donald Trump si Melania Trump, dupa diagnosticarea cuplului prezidential american cu COVID-19

Xi Jinping, presedintele Chinei, le-a transmis un mesaj de simpatie omologului sau din SUA, Donald Trump, si primei doamne Melania, sambata, in contextul in care cuplul prezidential american a fost.

Donald Trump merge la a doua dezbatere prezidentiala cu Joe Biden. Evenimentul devenise incert odata cu vestea ca presedintele SUA are COVID-19

Donald Trump, presedintele SUA, are de gand sa participe la a doua dezbatere prezidentiala, care va avea loc saptamana viitoare la Miami, la mai putin de doua saptamani distanta de momentul in care.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )