Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tratamentul lui Trump impotriva coronavirus, o gluma, conform Comisiei Europene

Playtech Playtech,
Tratamentul lui Trump impotriva coronavirus, o gluma, conform Comisiei Europene

Nimic nu este mai trist decat un sef de stat care sa se arunce la a afirma ca exista un tratament pentru coronavirus, fara ca acela sa existe cu adevarat. Donald Trump este primul care se. continuă pe Playtech

Israel: Vaccinul impotriva coronavirus, gata in vara

In vara am putea avea primul vaccin impotriva coronavirus. O echipa de cercetatori din Israel a creat un vaccin care va intra in faza de testare in urmatoarele saptamani si ar putea fi folosit cel mai devreme din vara aceasta.

Veste proasta pentru bolnavii de COVID-19: cand vom avea un vaccin, conform Comisiei Europene

Un numar mare de organizatii guvernamentale si companii private lucreaza la gasirea unui vaccin pentru coronavirus. Din pacate, perspectivele nu sunt optimiste. Agentia Europeana a.

ROMGAZ, donatii pentru Spitalul Judetean Sibiu si Crucea Rosie in lupta impotriva coronavirus

ROMGAZ a sprijinit Crucea Rosie Romana pentru achizitionarea a 1. 000 de masti si a facut donatii importante pentru dotarea Spitalului Judetean Sibiu in lupta impotriva pandemiei de coronavirus.

Medicament inovativ impotriva coronavirus, testat in Romania. Fost presedinte SIE: Rezultatele au fost foarte bune pentru cazurile extreme

Un medicament inovativ impotriva coronavirusului, dezvoltat in Statele Unite, va fi testat in Romania, a anuntat presedintele Societatii Romane de Microbiologie Alexandru Rafila pentru EVZ. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )