Libnet.ro
UNICEF

23:00

Veste proasta pentru bolnavii de COVID-19: cand vom avea un vaccin, conform Comisiei Europene

Playtech Playtech,
Veste proasta pentru bolnavii de COVID-19: cand vom avea un vaccin, conform Comisiei Europene

Un numar mare de organizatii guvernamentale si companii private lucreaza la gasirea unui vaccin pentru coronavirus. Din pacate, perspectivele nu sunt optimiste. Agentia Europeana a. continuă pe Playtech

Orban a facut anuntul oficial: de cand vom avea masti FFP2 produse in Romania

Nu toate mastile medicale de protectie sunt la fel de eficiente si aproape niciunele nu se gasesc in farmacii. Conform spuselor lui Orban, situatia s-ar putea remedia in curand. Daca totul merge bine, premierul Ludovic Orban este optimist ca avem de asteptat aproximativ o saptamana, pana cand se vor produce masti FFP2 in tara noastra.

Ministrul Economiei estimeaza ca intr-o saptamana-doua vom avea produse biocide si masti la preturi normale

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a afirmat, luni, ca in cel mult doua saptamani vor exista pe piata produse biocide si masti pentru populatie la preturi normale, adaugand ca se va interveni in forta daca unii producatori nu vor respecta anumite reguli si vor specula acest moment.

Monica Anisie: Vom avea scoli pilot in care sa testam un nou curriculum

Monica Anisie, ministrul Educatiei a declarat, la Europa FM, ca vrea sa infiinteze scoli-pilot in care sa fie testate alte abordari in educatie. Anisie a spus ca a pregatit o hotarare de guvern pentru aprobarea infiintarii acestor scoli-pilot, hotarare pe care o va prezenta in Guvern pentru aprobare.

Statele Unite vor sa construiasca sute de spitale temporare pentru bolnavii infectati cu noul coronavirus

Statele Unite vor sa construiasca sute de spitale temporare pentru a reduce presiunile exercitate asupra sistemului de sanatate de pand. emia de coronavirus care a provocat in tara peste 3. 600 de decese, mai multe decat in China.

Cand vor avea loc Jocurile Olimpice in 2021

Jocurile Olimpice de Vara au fost reprogramate pentru anul viitor in contextul pandemiei de coronavirus si se vor disputa intr-un interval inca neoficial.

Johnson Johnson incepe in septembrie testarea vaccinului pentru COVID-19. Cand estimeaza lansarea pe piata

Divizia farmaceutica a companiei Johnson Johnson va incepe testele pe oameni pentru un vaccin pentru coronavirus pana in luna septembrie. Spera sa lanseze primele loturi de vaccin pe piata in ianuarie anul viitor, a transmis luni compania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )