Libnet.ro
UNICEF

06:00

Go Travel, crestere de 10 milioane de euro in trei ani. Previziuni pentru 2019

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Go Travel, crestere de 10 milioane de euro in trei ani. Previziuni pentru 2019

Go Travel a inregistrat o crestere spectaculoasa in ultimii trei ani, evoluand de la o cifra de afaceri de 14 milioane de euro, in 2016, la 23 de milioane de euro, in 2018. Pentru anul 2019, noua echipa de conducere proiecteaza o cifra de afaceri de 30. continuă pe Wall-Street Ro

First Bank investeste 7,5 milioane euro in tehnologie

First Bank investeste 7,5 milioane euro in tehnologie, a anuntat, ieri, institutia de credit, printr-un comunicat, mentionand ca banca se concentreaza pe crestere, in acest an.

PENTRU CONSTRUCTIA UNEI SECTIUNI DIN DRUMUL EXPRES M8: Ungaria primeste 203,5 milioane euro de la UE

Fondul de Coeziune a anuntat astazi ca va investi 218,5 milioane de euro in doua proiecte din Ungaria, 203,5 milioane euro pentru a finanta constructia unei sectiuni din drumul expres M8.

Tragedie la Sinaia. Un copil de trei ani, lovit de tren

Un copil in varsta de trei ani a fost lovit de un tren. Accidentul s-a petrecut, duminica, in halta Sinaia, iar copilul se afla in stare critica.

Donna Medical Center investeste 2,4 milioane euro intr-o noua locatie in zona Pipera

Donna Medical Center, infiintata in urma cu 7 ani de dr. Elena Claudia Teodorescu, se extinde cu o noua locatie in zona Pipera-Barbu Vacarescu. Investitia totala in clinica Donna din Pipera se ridica la 2,4 milioane de euro, din care aproximativ 1,8.

COMISIA EUROPEANA: Amenda de 368 milioane euro pentru Autoliv si TRW

Doi producatori de componente auto Autoliv si TRW) vor plati o amenda de 368 milioane de euro pentru ca s-au inteles intre ei pentru fixarea preturilor la scaune, airbaguri si volane livrate producatorilor auto din Europa, a anuntat astazi Comisia Europeana.

Accident cumplit la Sinaia! Un copil de aproximativ trei ani a murit dupa ce a fost spulberat de tren

Accident feroviar tragic in Sinaia! Un copil de doi si sase luni ani a fost lovit de o locomotiva. Micutul a murit in urma unui trumatism cranio-cerebral grav. Din primele verificari a reiesit.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )