Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traversa o strada din Bucuresti cand o femeie s-a apropiat de ea. A durat doar o clipa si nimeni nu a observat nimic. Totul a fost surprins de o camera de supraveghere (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Traversa o strada din Bucuresti cand o femeie s-a apropiat de ea. A durat doar o clipa si nimeni nu a observat nimic. Totul a fost surprins de o camera de supraveghere (VIDEO)

Traversa o strada din Bucuresti cand o femeie s-a apropiat de ea si copil. Totul a durat doar o fractiune de secunda si nimeni nu a observat nimic. Camera de supraveghere a strazii a surprins insa. continuă pe Antena3

Alin iesise aseara la o tigara in fata blocului, pe un bulevard din Bucuresti, cand a zarit o creatura stranie venind spre el: E in libertate prin oras!

Un bucurestean a avut parte de o surpriza de proportii asearacand se plimba pe un bulevard mare din Capitala, la doi pasi de centrul orasului. Alin a putut zari o vulpe de toata frumusetea care.

Harta completa a sectiilor de votare din Bucuresti. Unde poti vota in turul 2 la Alegerile Prezidentiale 2019

Alegerile prezidentiale, turul 2, de duminica, 24 noiembrie se apropie cu pasi repezi, asadar va prezintam harta completa a sectiilor de votare din Bucuresti, unde sunteti asteptati pentru a pune stampila pe unul din cei doi candidati care v-a convins ca merita sa ocupe fotoliul de sef al statului. in randurile urmatoare veti gasi lista .

Universitatea din Bucuresti are un nou presedinte al Senatului Claudiu Buglea a castigat in fata rectorului Mircea Dumitru UPDATE

Universitatea din Bucuresti are de miercuri un nou presedinte al Senatului in persoana lui Claudiu Buglea, prodecan si conferentiar la Facultatea de Drept. Buglea a castigat in fata rectorului Mircea Dumitru, care a candidat pentru postul de presedinte al Senatului Universitatii. Pana acum, functia de presedinte al Senatului a fost detinuta de Marian Preda, care in prezent candideaza pentru pozitia de rector.

Mircea Dumitru a pierdut cursa pentru sefia Senatului Universitatii din Bucuresti, in fata prodecanului Facultatii de Drept, Paul Buglea

Mircea Dumitru,actualul rector al Universitatii din Bucuresti, a pierdut cursa pentru sefia Senatului Universitatii din Bucuresti, in fata lui Claudiu Paul Buglea, prodecanulFacultatii de.

Se plimba pe o alee din Bacau, cand a inceput brusc sa tipe. Se speriase de moarte pentru ca era chiar in fata lui! in viata lui nu a vazut asa ceva in oras!

Se plimba pe o alee din Bacau, cand a inceput brusc sa tipe. Se speriase cumplit pentru ca era chiar in fata lui! Mai precis, barbatul vazuse un sarpe chiar pealeea de langa Bazinul Olimpic de.

Ar fi putut rezolva problema traficului din Bucuresti: de ce nu poate fi dat in folosinta podul de 100 de milioane

Daca mai aveai vreun dubiu legat de modul aberant in care se efectueaza lucrarile de constructie din Bucuresti si din tara, este suficient sa te uiti la un pod de 100 de milioane de lei care este aproape gata, dar nu va fi dat in folosinta. La capitolul doar romanii se pot lauda cu o .

RADET anunta probleme cu caldura si apa calda in doua sectoare din Bucuresti

RADET este in imposibilitatea de a furniza catre consumatorii din sectoarele 1 si 5 apa calda de consum si caldura la parametri contractuali in urma unei avarii la ELCEN - CET Grozavesti, au anuntat,.

Mega Image introduce case self-scan, iar pana la finalul anului vor fi in 10 supermarketuri din Bucuresti

Retailerul olandezo-belgian Ahold Delhaize, operatorul lantului de supermarketuri Mega Image din Romania, a inceput instalarea caselor de marcat self-scan, la care clientii isi pot scana si plati singuri produsele achizitionate, in mai multe magazine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )