Libnet.ro
UNICEF

08:15

intalnire istorica intre Trump si Putin. Liderul Rusiei: Relatiile noastre trec printr-o perioada grea

Antena3 Antena3,
intalnire istorica intre Trump si Putin. Liderul Rusiei: Relatiile noastre trec printr-o perioada grea

La aceasta ora are loc intalnirea istorica dintre Donald Trump si Vladimir Putin. Cei doi lideri sunt insotiti de delegatii numeroase la primul summit prezidential oficial intre SUA si Rusia din. continuă pe Antena3

Ce va trebui sa faca Romania dupa intalnirea istorica intre Trump si Putin. Bogdan Chirieac: Este singura noastra sansa

Intalnirea istorica dintre Donald Trump si Vladimir Putin a avut loc luni dupa-amiaza la Helsinki. in deschiderea discutiilor de la Helsinki, Donald Trump a declarat ca lumea intreaga isi doreste ca Rusia.

intalnire istorica Donald Trump- Vladimir Putin: Care a fost ultimul mesaj al presedintelui american inainte de summit-ul de la Helsinki (FOTO)

Vladimir Putin si Donald Trump se vor intalni luni in Helsinki in primul summit comun de la preluarea presedintiei de catre Trump. inainte cu cateva ore de intalnirea dintre cei doi, Donald Trump a acuzat.

VIDEO Incident nainte de conferinta de presa Trump - Putin. Un protestatar, scos cu forta din sala de agentii de securitate

Un protestatar a fost scos cu forta din sala din Helsinki in care presedintele SUA, Donald Trump, si presedintele Rusiei, Vladimir Putin, tin conferinta de presa, dupa intalnirea tete-a-tete dintre cei doi sefi de stat, relateaza Reuters.

Scutul anti-racheta din Romnia ar putea fi subiect de negociere la summit-ul Trump Putin. Ce acuza rusii

Scutul de la Deveselu ar putea fi unul dintre cele mai importante puncte pe agenda summit-ului Trump Putin de la Helsinki, potrivit Kremlinului.

Summit Trump-Putin: Rusia l considera pe Trump un partener cu care poate negocia, afirma Kremlinul

Rusia il considera pe presedintele american Donald Trump drept 'partenerul' sau, a dat asigurari vineri Kremlinul, inaintea primului summit intre liderul de la Casa Alba si omologul sau rus, Vladimir Putin, transmiteAgerpres, care citeaza AFP.

intalnirea tete-a-tete Trump - Putin a durat peste doua ore. Trump: E un inceput foarte bun (VIDEO)

Discutia tete-a-tete dintre presedintele american Donald Trump si omologul rus Vladimir Putin de la Helsinki a durat mai bine de doua ore. Un inceput foarte bun, a sustinut liderul de la Casa Alba. Cred.

VIDEO Finlanda: Mii de persoane au manifestat la Helsinki naintea summitului Trump-Putin

Cateva mii de oameni au manifestat duminica la Helsinki, cu o zi inaintea unui summit istoric care va avea loc in capitala Finlandei intre presedintele american Donald Trump si omologul sau rus Vladimir Putin, relateazaAgerpres, care citeaza AFP.

Incident la conferinta de presa Trump - Putin. Agentii de securitate au intervenit de urgenta (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump si omologul sau rus Vladimir Putin si-au inceput cu intarziere conferinta de presa comuna, dupa discutiile avute la Helsinki. inceputul conferintei a fost, insa, marcat.

Scutul antiracheta din Romnia, pe agenda discutiilor Trump-Putin (consilier rus)

Tema stabilitatii strategice, inclusiv in contextul desfasurarii de catre SUA a sistemului de aparare antiracheta in Romania, ar urma sa se afle pe agenda intalnirii de luni de la Helsinki dintre presedintele american Donald Trump si presedintele rus Vladimir Putin, potrivit lui Iuri Usakov, consilier al liderului de la Kremlin, scrie Agerpres.

VIDEO intalnirea Trump-Putin a debutat la Helsinki. Primele declaratii

Intalnirea dintre presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump a inceput, astazi, la Helsinki, printr-un tete-a-tete in Sala Gotica a Palatului Prezidential.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )