Libnet.ro
UNICEF

05:30

Trebuia sa fie cea mai frumoasa zi din viata lor, dar totul s-a transformat intr-un cosmar

Antena3 Antena3,
Trebuia sa fie cea mai frumoasa zi din viata lor, dar totul s-a transformat intr-un cosmar

De la bal, aproape ca au ajuns la spital! Doi tineri au facut un scandal monstru in plina strada, chiar in ziua in care ar fi trebuit sa-si jure iubire vesnica. Mireasa a coborat glont din masina in care. continuă pe Antena3

Odiseea statuii lui Avram Iancu din Cimpeni, cea mai frumoasa reprezentare a eroului national din Tara Motilor

La Cimpeni, capitala neoficiala a Tarii Motilor, se afla cea mai reprezentativa statuie a eroului national Avram Iancu. Opera a sculptorului Ion Dimitriu-Barlad, statuia ecvestra a fost amplasata in 1930 la Targu Mures. Dupa cedarea Transilvaniei de Nord la Ungaria hortysta in 1940, statuia a fost transportata la Cimpeni pentru a fi salvata.

Cea mai frumoasa declaratie de dragoste, spusa la megafon: clipul care face furori pe internet, cu sute de mii de vizualizari

Un tanar brailean si-a impresionat sotia intr-un mod inedit. Fiind in luna indragostitilor, Bogdan Savu din Braila i-a pregatit Mirelei, sotia lui, o surpriza de proportii. A vrut sa-i ii demonstreze inca o data ca o iubeste, insa si-a dorit ca declaratia de dragoste sa fie una inedita.

IOFIT Smart Shoe, pantofii inteligenti care va mai lipseau din inventar

In lupta voastra cu kilogramele si fuga de efort fizic sustinut, noii papuciIOFIT Smart Shoe s-ar putea sa intruchipeze cea mai noua arma. Este incredibila directia spre care se orienteaza totalitatea echipamentelor inteligente pe care le puteti achizitiona, mai ales cand vine vorba gadgeturi menite sa faciliteze un stil de viata mai sanatos. De acum [].

Ianuarie 2016, cea mai calda luna ianuarie din istorie

Luna ianuarie a acestui an a fost cea mai calda luna de inceput de an de pe Terra de la sfarsitul secolului al XlX-lea de cand se fac inregistrari ale temperaturilor, a informat miercuri agentia americana National Oceanic and Atmospheric Administration NOAA), citata de agentia France Presse AFP), transmite Agerpres.

Vreme deosebit de calda. in 2016 s-a inregistrat cea mai calda luna ianuarie din istoria masuratorilor meteorologice

Luna ianuarie a acestui an a fost cea mai calda luna de inceput de an de pe Terra de la sfarsitul secolului al XlX-lea de cand se fac inregistrari ale temperaturilor, a informat miercuri agentia americana .

Romania, tara cu cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE in decembrie

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana in luna decembrie 2015 fata de luna noiembrie 2015, cu un plus de 5%, conform Eurostat.

Cum a fost facuta pulbere cea mai mare fabrica de conserve din peste din Romania, ridicata de Anghel Saligny

Nascuta in 1912, cu contributia decisiva a marilor romani Anghel Saligny, Grigore Antipa si Ion Lahovary, intreprinderea Pescogal SA din Galati a fost considerata, pana acum douazeci de ani, cea mai mare fabrica de conserve din peste din Romania si una dintre cele mai mari din Europa.

Luna ianuarie 2016, cea mai calda luna ianuarie din istorie

Luna ianuarie 2016 a fost cea mai calda de la inceperea masuratorilor meteorologice, in urma cu 136 de ani, arata datele NASA citate de Mediafax.

Care este cea mai tare cafea din lume: contine cu 200% mai multa cofeina decat cafeaua obisnuita

O companie americana pretinde ca produce prima cafea care iti va fi suficienta intr-o singura doza pe durata intregii zile. Avand o concentratie mult mai mare de cofeina decat o cafea obisnuita, aceasta te va ajuta sa iti incepi ziua lucratoare in cea mai buna forma.

Cum arata si de cand dateaza cea mai veche reprezentare a unui cuplu care face dragoste: Parca s-ar desfasura un act sexual. Atat de bine este realizata

Indragostitii de la Ain Sakhri, un obiect sculptat in calcit, expus la British Museum, in Londra, este considerat cea mai veche reprezentare a unui cuplu facand dragoste. A fost descoperit in pestera Ain Sakhri, in desertul de langa Betleem.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )