Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ce trebuie sa faci daca ai fost testat pozitiv pentru COVID-19. Pasii pe care trebuie sa ii urmezi

Playtech Playtech,
Ce trebuie sa faci daca ai fost testat pozitiv pentru COVID-19. Pasii pe care trebuie sa ii urmezi

Medici de la renumite spitale din Bucuresti au explicat pentru populatie ce trebuie sa faca daca au fost testati pozitiv cu coronavirus, in contextul in care tot mai multi romani merg sa se testeze la cerere, din diverse motive. Ce sa faci daca ai fost testat pozitiv pentru coronavirus. Pasii care trebuie sa ii urmezi . continuă pe Playtech

CORONAVIRUS |Salko Bukvarevic, ministru bosniac a murit, dupa ce a fost testat pozitiv

Salko Bukvarevic, ministru bosniac pentru problemele veteranilor, a murit miercuri, 29 iulie, dupa ce a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Un ministru bosniac s-a stins din viata, dupa ce s-a.

MAE anunta ca inca un angajat al ministerului a fost testat pozitiv cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca inca un angajat al institutiei a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Este vorba despre o persoana care lucreaza in cadrul Centralei.

Fratele lui Florin Salam, testat POZITIV pentru noul coronavirus! A fost transferat de urgenta la Matei Bals

Florin Salam are parte de o noua drama in familia sa mult incercata. Fratele sau, care mai sufera si de alte afectiuni, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Barbatul se lupta in aceste momente pentru vi.

Angajat al Penitenciarului Margineni testat pozitiv pentru SARS-CoV-2

Administratia Nationala a Penitenciarelor a precizat ca un angajat al Penitenciarului Margineni si un angajat al Penitenciarului Bucuresti-Rahova au fost confirmati pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

Primul caine testat pozitiv la noul coronavirus in Statele Unite a fost eutanasiat

Primul caine care a fost testat pozitiv la coronavirus in Statele Unite a murit, anunta National Geographic, care precizeaza ca acesta a prezentat simptome asemanatoare cu cele dezvoltate de oameni, potrivit AFP.

CORONAVIRUS |Buddy, primul caine testat pozitiv in SUA, a murit

Buddy, un Ciobanesc german din Staten Island, New York, care a fost primul caine testat pozitiv pentru coronavirus din Statele Unite ale Americii SUA, n. r. ), a murit, fiind prima vietate de acest gen, potrivit unui ra.

Seful Politiei Locale Targoviste, testat pozitiv cu Sars-cov-2

Seful Politiei Locale Targoviste, col. r) Gheorghe Dinu, a fost internat in Sectia de Boli Infectioase a Spitalului din Targoviste, dupa ce a fost testat pozitiv cu noul virus.

Coronavirus: Sotia presedintelui brazilian si un ministru, testati pozitiv pentru COVID-19

Sotia presedintelui brazilian Jair Bolsonaro si unul dintre ministrii sai au fost testati pozitiv pentru COVID-19, potrivit unui comunicat oficial difuzat joi, in timp ce raspandirea noului coronavirus nu indica semne de incetinire in aceasta tara cu cel mai mare focar din lume dupa Statele Unite, relateaza Reuters, citat de Agerpres. La doar cateva zile dupa ce Jair Bolsonaro a declarat ca a fost testat negativ dupa saptamani de carantina, sotia acestuia Michelle a fost testata pozitiv, a indicat biroul prezidential.

Sefa DSP Giurgiu, testata pozitiv pentru noul coronavirus. Masca ar putea deveni obligatorie in piete si alte spatii deschise aglomerate din judet (VIDEO)

Sefa Directiei de Sanatate Publica Giurgiu a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus. De altfel, desi spune ca situatia este pe un trend pozitiv in judetul in care o localitate fusese plasata in.

MAE: 151 de romani de la ferma din regiunea Dingolfing-Landau, Germania, testati pozitiv pentru COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, potrivit informatiilor comunicate joi de autoritatile germane Consulatului General al Romaniei la Munchen, pana la acest moment 151 de lucratori romani de la ferma din regiunea Dingolfing-Landau, Germania, au fost testati pozitiv pentru COVID-19.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )