Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ce trebuie sa se intample pentru ca Alegerile Prezidentiale sa aiba un al doilea tur

Playtech Playtech,
Ce trebuie sa se intample pentru ca Alegerile Prezidentiale sa aiba un al doilea tur

Alegerile prezidentiale 2019 au inceput. Primul tur de scrutin s-a desfasurat astazi, 10 noiembrie, in tara, in timp ce alegatorii din strainatate au avut la dispozitie trei zile pentru a-si exprima optiunea. Ce trebuie sa se intample pentru ca Alegerile Prezidentiale sa aiba unui al doilea tur in strainatate alegatorii si-au exprimat deja optiunea, votarea . continuă pe Playtech

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale s-a incheiat

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale s-a incheiat, iar continuarea propagandei electorale constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda. Este interzisa difuzarea de mesaje audio, video sau mixte cu continut electoral, dar si prezentarea de sondaje. Peste 18,2 milioane de romani sunt asteptati duminica la urne pentru a-si alege presedintele pentru urmatorii cinci ani.

Cum arata, de fapt, buletinul de vot pentru Alegerile Prezidentiale 2019

Biroul Electoral Central a dat publicitatii o serie de imagini cu buletinul de vot pe care romanii il vor primi laalegerile prezidentialede duminica, 10 noiembrie. Pe acesta se regasesc toti ce 14 candidati inscrisi in cursa pentru Palatul Cotroceni, printre care se numara Klaus Iohannis, actualul sef de stat, fostul premier Viorica Dancila, Dan Barna, .

AUTORITATEA ELECTORALA: Peste 18,2 milioane de alegatori, inscrisi in listele electorale permanente pentru alegerile prezidentiale de duminica

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca peste 18,2 milioane de alegatori sunt inscrisi in listele electorale permanente pentru alegerile prezidentiale de duminica. iN plus, peste 715. 000 de persoane cu drept de vot figureaza ca locuind in strainatate. De asemenea, 19. 215 persoane au dreptul de vot interzis.

Miliardarul Michael Bloomberg intentioneaza sa intre in cursa pentru alegerile prezidentiale

Miliardarul Michael Bloomberg, fost primar al New York-ului, ia serios in calcul posibilitatea de a intra in cursa interna a democratilor pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale din 2020, relateaza BBC News. Fostul edil este ingrijorat de faptul ca actualii candidati inscrisi in cursa nu sunt suficient de buni pentru a-l invinge pe presedintele in functie Donald Trump.

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale s-a incheiat; continuarea propagandei electorale constituie contraventie si se sanctioneaza

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale s-a incheiat, iar continuarea propagandei electorale constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda. Este interzisa difuzarea de mesaje audio, video sau mixte cu continut electoral, dar si prezentarea de sondaje. Peste 18,2 milioane de romani sunt asteptati duminica la urne pentru a-si alege presedintele pentru urmatorii cinci ani.

Pregatiri pentru alegerile prezidentiale. Peste 380.000 de cetateni sunt pe listele electorale permanente din judetul Buzau

In aceste zile, autoritatile lucreaza la foc continuu pentru sortarea buletinelor de vot si a altor materiale necesare pentru fiecare sectie de votare. Pentru intreg judetul au fost tiparite peste 420. 000 de buletine de vot, care vor ajunge la cele 426 de sectii amenajate pentru alegerile prezidentiale.

Interes ridicat pentru alegerile prezidentiale si in penitenciare: 90% dintre detinuti doresc sa voteze duminica (VIDEO)

Aproape 90% dintre detinutii din Romania au cerut in scris sa voteze la alegerile de duminica! in penitenciarele din Romania sunt putin peste 20 de mii de persoane condamnate, dintre care aproape 18 mii au.

Prezenta la vot la Alegerile Prezidentiale, ora 18:00: care sunt judetele cu cei mai multi alegatori

BEC afiseaza in timp real prezenta pe site-ul institutiei. Cifrele actualizate la ora 18:00 arata cati romani au votat pentru alegerile prezidentiale, in tara si in strainatate. Dupa ora 18:00, prezenta la vot in tara a urcat pana la 42,19%. Au votat aproape opt milioane de romani in sectiile deschise in tara. E un numar .

Subiectele zilei: Romanii din Frankfurt si-au organizat singuri 6 sectii de votare pentru alegerile prezidentiale: Romanii au invatat democratia, s-au maturizat; Politia britanica a dezvaluit identitatea celor 39 de persoane descoperite moarte intr-un ca

Nu platesti taxe la stat, stai cu sefi din Politie la masa. Cel putin asa se intampla la Calarasi daca esti evazionist condamnat. Iar daca se nimereste si un interlop, asta e. inca o casa a ororilor descoperita in Cristian. Ce le facea fostul primar copiilor saraci.

Consideratii la sfarsit de campanie pentru alegerile prezidentiale

Unanimitate de opinii in privinta faptului ca am avut parte de o campanie electorala pentru primul tur al alegerilor prezidentiale cu istoric zero.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )