Libnet.ro
UNICEF

21:00

Veste buna pentru suporterii care merg la Romania-Armenia. Programul la metrou va fi prelungit

B1 B1,
Veste buna pentru suporterii care merg la Romania-Armenia. Programul la metrou va fi prelungit

Veste buna pentru suporterii care vor merge la meciul Romania-Armenia. Metrorex a decis sa prelungeasca programul la metrou cu o ora si jumatate pentru ca fanii care merg sa sustina echipa antrenata. continuă pe B1

Simona Halep, incantata de ora meciului cu Sharapova: E o veste buna pentru mine

Simona Halep va juca in aceasta noapte, de la ora 02:00, in primul tur la US Open, urmand sa o intalneasca in capul de afis al rundei inaugurale de la ultimul Grand Slam din acest.

Mesajul lui Liviu Dragnea pentru oamenii care au protestat in Piata Victoriei

Liviu Dragnea are un mesaj pentru protestatarii care au scandat in Piata Victoriei impotriva modificarilor din legile justitiei. Trebuie sa tii cont de tot poporul roman si eu cred ca.

Facebook interzice publicitatea pentru paginile care posteaza in mod repetat stiri false

Reteaua sociala Facebook va interzice cumpararea de publicitate pentru paginile care trimit in mod repetat spre stiri false, de acum celebrele fake news, scrie AFP.

Proiectul de modificare a Codului Fiscal nu mai prevede, in forma intrata in Guvern, eliminarea impozitului pe dividende si nici facilitati fiscale pentru proprietarii care isi cultiva terenurile agricole

Guvernul va discuta in sedinta de miercuri un proiect de modificare a Codului Fiscal, care nu mai prevede eliminarea impozitului pe dividende, in prezent de 5%, si nici facilitati fiscale pentru proprietarii care isi cultiva terenurile agricole, arata Profit. ro. In forma prezentata la inceputul lunii august, impozitul pe dividende era eliminat de la 1 ianuarie 2018. Masura renuntarii la impozitarea dividendelor a fost anuntata de PSD inca de anul trecut si a fost inclusa in programul de guvernare. De asemenea, era prevazut ca proprietarii de terenuri agricole lucrate vor fi scutiti de la plata impozitului pe teren, in schimb pentru terenurile agricole nelucrate timp de 2 ani consecutiv impozitul va putea fi majorat de consiliul local cu pana la 100 lei/hectar, incepand cu al treilea an.

Procurorii din Franta cer opt ani de inchisoare pentru romanii care isi invatau copiii sa fure

Procurorul Republicii de la Meaux Seine-et-Marne) a cerut, miercuri, opt ani de inchisoare cu executarea impotriva unei familii de romi romani care isi invataucopiii sa fure de la.

Taxa la biserica pentru cei care dau examenul auto. Se intampla la Targoviste

Situatie inedita in Targoviste, unde viitorii soferi trebuie sa achite 10 lei si Arhiepiscopiei. Potrivit Recorder. ro, taxa de 10 lei este platita fiecare persoana care sustine proba teoretica.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )