Libnet.ro
UNICEF

09:31

Ce trebuie sa stiti despre noul iOS 8.2 lansat oficial astazi?

Playtech Playtech,
Ce trebuie sa stiti despre noul iOS 8.2 lansat oficial astazi?

Cu toate ca mai avem de asteptat o luna pana la lansarea oficiala a noului Apple Watch, compania americana a lansat noul iOS 8. 2 pentru a asigura compatibilitate cu el. intr-un mod nu foarte evident, cei de la Apple au strecurat multe anunturi importante in cadrul conferintei de ieri. Cele mai multe dintre ele au []. continuă pe Playtech

Tot ce trebuie sa stiti despre Rock Band 4 pentru PS4 si Xbox One

Dupa o perioada de pauza de cativa ani, nu mai sunt decat cateva luni pana ne vom putea juca pe PS4 si Xbox One un nou joc din seria Rock Band. Zvonurile legate de un nou Rock Band au inceput sa circule pe internet in urma cu cateva luni, in aceeasi perioada in care, dupa [].

Apple Watch a fost lansat oficial: Ce face ceasul inteligent, cat costa si cand ajunge in magazine (FOTO)

Apple a lansat astazi oficial primul sau ceas inteligent, Apple Watch, in cadrul evenimentului Spring Forward. Acesta va fi disponibil in trei colectii: Apple Watch standard), Apple Watch Sport si Apple.

Blackrock Mountain noul expansion Hearthstone anuntat oficial [VIDEO]

Pentru ca s-ar putea sa devina un joc din ce in ce mai profitabil, cei de la Blizzard au anuntat noul expansion pentru Hearthstone intitulat Blackrock Mountain. Cu toate ca nu au trecut decat cateva luni de la lansarea Goblins vs Gnomes, cei de Blizzard s-au hotarat sa anunte un nou expansion menit sa va [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )