Libnet.ro
UNICEF

21:15

Trecerea prin vama Kulata-Promachonas se transforma in calvar pentru romani. Toti turistii care vor sa ajunga in Grecia vor fi testati pentru COVID-19

Adevărul Adevărul,
Trecerea prin vama Kulata-Promachonas se transforma in calvar pentru romani. Toti turistii care vor sa ajunga in Grecia vor fi testati pentru COVID-19

Grecia introduce testarea tuturor persoanelor care intra pe teritoriul sau pe la punctul de trecere Kulata-Promachonas, ca urmare a inregistrarii unor cazuri de COVID-19 in randul turistilor de pe insula Thassos nordul Marii Egee), a relatat joi postul de radio national bulgar BNR), citat de novinite. com. continuă pe Adevărul

Lovitura pentru romani! MAE: 8 state din UE au introdus deja restrictii pentru romani

8 tari ale Uniunii Europene au introdus diferite masuri de restrictie pentru romani. Printre aceste tari se numara si Austria care a anuntat ca impune carantina obligatorie pentru cetatenii romani care ii trec granita. in schimb, Slovacia cere Romanilor teste pentru depistarea SARS-CoV-2 la intrarea in tara, apoi carantina, iar la iesirea din izolare, inca un test.

BOGDAN AURESCU: Sunt opt state din UE care au introdus masuri de restrictionare pentru romani

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a anuntat ca sunt opt state din Uniunea Europeaa care au introdus masuri de restrictionare pentru cetatenii romanii, dand ca exemplu Lituania, care recomanda autoizolarea pentru 14 zile sau Slovacia care cere un test negativ pentru a permite intrarea in tara, apoi o perioada de cinci zile de autoizolare, iar apoi facut inca un test care este negativ permite calatoria prin tara. Aurescu a mai spus ca nu au fost multi cetateni romani cu probleme in strainatate care au cerut asistenta consulara si au fost cazuri cand misiunile diplomatice s-au autosesizat.

Marea Britanie se pregateste sa inchida granitele pentru romani? Planul secret al guvernului britanic

Presa britanica a dezvaluit, inainte de pandemie, planul secret al guvernului britanic: granitele UK ar putea fi inchise pentru o mare parte din romani.

Finlanda mentine granitele inchise pentru romani, din cauza numarului mare de infectari cu coronavirus

Romanii nu vor fi primiti in Finlanda nici in perioada urmatoare, din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus. Guvernul de la Helsinki a anuntat redeschiderea frontierelor sale pentru calatorii di.

Platile prin Apple Pay sunt disponibile pentru clientii Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania, aduce astazi clientilor sai Apple Pay, o modalitate de plata care ii ajuta pe clienti sa evite transmiterea cardului catre o alta persoana pentru efectuarea platii, atingerea butoanelor POSului sau platile in numerar - utilizand facilitatile iPhone care protejeaza fiecare tranzactie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )