Libnet.ro
UNICEF

09:30

Trei adulti si un copil de doi ani au fost raniti dupa ce o masina a cazut in rau, de la o inaltime de noua metri

Adevărul Adevărul,
Trei adulti si un copil de doi ani au fost raniti dupa ce o masina a cazut in rau, de la o inaltime de noua metri

Trei adulti si un copil de doi ani au fost raniti sambata, dupa ce masina in care se aflau a cazut in rau, la Timisul de Sus, in judetul Brasov. Diferenta de nivel dintre Drumul National 1 si rau este de aproximativ noua metri. continuă pe Adevărul

FOTOTrei adulti si un copil de doi ani, raniti dupa ce o masina a cazut n ru de la o naltime de 9 metri

Trei adulti si un copil de doi ani au fost raniti, sambata, dupa ce masina in care se aflau a cazut in rau, la Timisul de Sus, in judetul Brasov. Diferenta de nivel dintre Drumul National 1 si rau este de aproximativ noua metri, transmite news. ro.

STATUL PARALEL loveste in Spania: Ronaldo, doi ani de PUSCARIE si 19 milioane de euro, confiscate

Cristiano Ronaldo a fost condamnat de procurorii spaniolila doi ani de inchisoare cu suspendare si va trebui sa plateasca aproximativ 19 milioane de euro, intr-un dosar de evaziune fiscala. Fotbalistul.

Cristiano Ronaldo a acceptat o pedeapsa de doi ani de nchisoare cu suspendare si plata a 18,8 mil. euro catre fiscul spaniol - presa

Cristiano Ronaldo ar fi acceptat, in dosarul in care este acuzat de evaziune fiscala, cu o o pedeapsa de doi ani su suspendare si cu plata a 18,8 milioane de euro, scriu Mirror si The Sun.

Accident cumplit la Brasov. O masina a cazut in rau de pe un pod: mai multe victime

Trei adulti si un copil de doi ani au fost raniti, sambata, dupa ce masina in care se aflau a cazut in rau, la Timisul de Sus, in judetul Brasov. Diferenta de nivel dintre Drumul National 1 si rau es.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )