Libnet.ro
UNICEF

05:45

STATUL PARALEL loveste in Spania: Ronaldo, doi ani de PUSCARIE si 19 milioane de euro, confiscate

B1 B1,
STATUL PARALEL loveste in Spania: Ronaldo, doi ani de PUSCARIE si 19 milioane de euro, confiscate

Cristiano Ronaldo a fost condamnat de procurorii spaniolila doi ani de inchisoare cu suspendare si va trebui sa plateasca aproximativ 19 milioane de euro, intr-un dosar de evaziune fiscala. Fotbalistul. continuă pe B1

Cristiano Ronaldo a acceptat o pedeapsa de doi ani de nchisoare cu suspendare si plata a 18,8 mil. euro catre fiscul spaniol - presa

Cristiano Ronaldo ar fi acceptat, in dosarul in care este acuzat de evaziune fiscala, cu o o pedeapsa de doi ani su suspendare si cu plata a 18,8 milioane de euro, scriu Mirror si The Sun.

Liviu Plesoianu, declaratii despre statul paralel: A inceput cu Traian Basescu si Monica Macovei

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a declarat, miercuri, in plenul Parlamentului, ca in urma raportului Comisiei de ancheta privind arhiva SIPA adevarul a iesit la suprafata, mentionand ca statul paralel.

Este o prostie asta cu statul paralel

Fostul premier Victor Ponta a declarat, astazi, la Targoviste, ca povestea asta cu statul paralel '' i se pare o mare minciuna, ''e o prostie ''.

Iohannis, despre statul paralel: Este doar o inventie a PSD ca sa-si motiveze demersurile antijustitie. in Romania e un singur stat si pe acela il reprezint eu

Presedintele Klaus Iohannis a explicat marti ca statul paralel este inventia social-democratilor prin care doresc sa isi motiveze anumite demersuri impotriva justitiei si serviciilor. Acesta a precizat si ca in Romania exista un singur stat, pe care il reprezinta el insusi.

Iohannis: PSD a inventat statul paralel ca sa motiveze demersurile anti-Justitie si antiservicii (VIDEO)

Klaus Iohannis a avut o reactie extrem de dura dupa ce Liviu Dragnea a sustinut ca partenerii externi ai Romaniei ar trebui sa-si asume faptul ca au finantat statul paralel din Romania. Presedintele.

Mobilizare pe Facebook pentru un copil de doi ani care sufera de o forma rara de cancer. Are nevoie de 200.000 de euro pentru a face operatia

O familie din comuna damboviteana Iedera duce o lupta pentru viata. Antonio, un copil de numai doi ani si jumatate, a fost diagnosticat cu o forma rara de cancer si are nevoie de o operatie extrem de costisitoare.

Victor Ponta desfiinteaza OBSESIA liderului PSD: Asta e o PROSTIE cu statul paralel. Puterea toata este la domnul Dragnea. Cine nu il lasa?

Fostul premier Victor Ponta critica in termeni extremi de dur tema statului paralel lansata de liderul PSD, Liviu Dragnea, afirmand ca povestea asta i se pare o prostie. Asta e o prostie cu.

Klaus Iohannis, atac la adresa PSD : Povestea cu statul paralel, o inventie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a lansat un nou atac la adresa celor din PSD. Iohannis spune ca nu exista niciun stat paralel si ca este doar o inventie a celor din partidul aflat la.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )