Libnet.ro
UNICEF

21:00

Trei aeroporturi romanesti au inregistrat, in 2016, cea mai rapida crestere din Europa

România Liberă România Liberă,
Trei aeroporturi romanesti au inregistrat, in 2016, cea mai rapida crestere din Europa

Trei aeroporturi din Romania au inregistrat, anul trecut, cea mai rapida crestere din Europa. Este vorba despre aeroportul din Oradea 488%), de cel din Iasi 131%) si al doilea aeroport din Bucuresti, Aurel Vlaicu 122%). continuă pe România Liberă

Aproape 40 de consumatori si-au rezolvat amiabil litigiile cu bancile, prin CSALB. Cea mai rapida conciliere, in numai 9 zile

Aproape 40 de consumatori s-au inteles cu banciile pentru rezolvarea amiabila a litigiilor de la infiintarea Centrului de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul bancar, acum 11 luni, si pana in prezent. Cea mai rapida conciliere a fost realizata in numai noua zile.

Horodniceanu: DIICOT a pus sechestre anul trecut in valoare de 900 de milioane de euro, cea mai mare parte fiind in dosarul Rompetrol

In 2016, DIICOT a pus sechestre pe bunuri in valoare de 900 de milioane de euro, cea mai mare parte fiind in dosarul Rompetrol, a declarat procurorul-sef Daniel.

Daniel Horodniceanu: in dosarele DIICOT au fost puse sechestre pe bunuri de 900 milioane de euro, cea mai mare parte fiind in cazul Rompetrol

Procurorul-sef Daniel Horodniceanu a declarat, joi, ca DIICOT s-a concentrat anul trecut mai mult pe anchete penale in cauze de constituire sau aderare la grup infractional organizat, unde a fost o crestere a rechizitoriilor de 200%, dar si pe urmarirea, identificarea si sechestrarea bunurilor obtinute din infractiunii, fiind puse sechestre pe bunuri de 900 milioane de euro, cea mai mare parte fiind in dosarul Rompetrol.

Regele mall-urilor, ieseanul Iulian Dascalu, construieste cea mai inalta cladire din tara

Lucrarile la cea mai inalta cladire din Romania vor incepe in aceasta primavara, la Timisoara, si sunt realizate de firma controlata de ieseanul Iulian Dascalu. Aceasta va fi construita in cadrul proiectului multifunctional Openville si va avea 155 de metri inaltime. Cele mai inalte imobile din tara sunt in Bucuresti si au in jur de 135 de metri.

Sanpetru comuna cu cea mai mare dezvoltare imobiliara din Brasov

Comuna Sanpetru a cunoscut cea mai mare dezvoltare din judetul Brasov din punct de vedere demografic si imobiliar. Anul trecut erau 2. 667 de numere de casasi 1. 300 de apartamente, iar in acest moment exista dezvoltatori imobiliari pentru inca 1. 200 de apartamente.

Sondaj: rusii considera ca traiesc in cea mai buna perioada a tarii lor de la Revolutia Bolsevica din 1917

Rusii considera ca traiesc in cea mai buna perioada a tarii lor de la Revolutia Bolsevica din 1917, arata un sondaj publicat astazi de Centrul Levada.

Cum au muncit procurorii in 2016: cazul dublului asasinat pentru un inel, cea mai odioasa crima solutionata de Parchet

Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara si-a prezentat bilantul activitatii pe anul 2016. Numarul cauzelor solutionate de parchetele din judet a crescut fata de anul precedent, sustin reprezentantii institutiei.

Povestea in imagini a florilor iernii. Cea mai frumoasa expozitie de aranjamente florale poate fi admirata la Iasi

O expozitie unica in tara mai poate fi admirata la Gradina Botanica Anastasie Fatu din Iasi pana pe 26 februarie. Flori si aranjamente florale unicat au fost pregatite pentru cei care ajung in Copou, in aceasta perioada.

Nicki Minaj, in cea mai PROVOCATOARE ipostaza de pana acum! Cum s-a pozat CONTROVERSATA vedeta (FOTO)

Nicki Minajse numara printre vedetele carora nu le este rusine sa pozeze si sa se afiseze in cele mai provocatoare ipostaze. Cantareata socheaza mereu cu aparitiile de pe scena, iar fanii.

Parintii revoltati nu sunt descurajati de cei care ii critica pentru ca isi aduc copiii la protest: Duminica se anunta Cea mai mare lectie deschisa cu tema civism, in strada

Unul dintre cele mai dezbatute subiecte ale ultimelor zile a fost cei al parintilor care isi aduc copiii la protestul antiguvernamental din Piata Victoriei. Astfel, Autoritatea Nationala pentru Protectia Dr.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2368 seconds )