Libnet.ro
UNICEF

05:30

Trei americani au castigat impreuna editia din acest an a premiului Nobel pentru Economie

Adevărul Adevărul,
Trei americani au castigat impreuna editia din acest an a premiului Nobel pentru Economie

Eugene F. Fama, Lars Peter Hansen si Robert J. Shiller sunt castigatorii din acest an ai premiului Nobel pentru Economie, pentru analiza empirica a formarii preturilor pentru active, potrivit Nobelprize. org. continuă pe Adevărul

Trei americani au castigat impreuna premiul Nobel pentru Economie

Eugene F. Fama, Lars Peter Hansen si Robert J. Shiller sunt castigatorii din acest an ai premiului Nobel pentru Economie, pentru analiza empirica a formarii preturilor pentru active, potrivit Nobelprize. org.

Carpatica Asig: Valoarea daunelor platite a crescut cu 58,5% pana la 136,16 milioane lei in primul semestru din acest an

Valoarea totala a daunelor platite de Carpatica Asig a crescut cu 58,5%, de la 85,9 mil lei la 136,16 mil. lei, in primul semestru din acest an, a anuntat luni compania de asigurari. In primul semestru al anului 2013, au fost deschise in Bucuresti 3. 887 dosare auto, in crestere cu 50% fata de anul precedent, cand au fost deschide 2. 594 dosare pe RCA si CASCO, a mai comunicat asiguratorul.

Nobel pentru economie: Trei americani, pentru studii privind evolutia pietelor.

Premiul Nobel pentru economie a fost acordat luni profesorilor americani Eugene F. Fama, Lars Peter Hansen Universitatea din Chicago) si Robert J. Shiller Universitatea Yale), pentru contributii importante la mai buna intelegere a variatiilor preturilor activelor pe piete, informeaza Mediafax. Academia Regala de Stiinte din Suedia ii recompenseaza astfel pe cei trei economisti pentru analiza empirica a preturilor activelor, se arata intr-un comunicat transmis luni de institutia care .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2049 seconds )