Libnet.ro
UNICEF

00:07

Trei ani si sase luni de inchisoare pentru fostul prodecan al Facultatii de Finante-Banci din ASE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trei ani si sase luni de inchisoare pentru fostul prodecan al Facultatii de Finante-Banci din ASE

Curtea de Apel Bucuresti CAB) l-a condamnat definitiv la trei ani si sase luni de inchisoare pe Cosmin Serbanescu, fost prodecan al Facultatii de Finante-Banci din ASE, dupa ce a primit de la studenti intre 400 de lei si 400 de euro in schimbul unor lucrari de licenta gata facute si al unor note de promovare. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul prodecan al Facultatii de Finante-Banci din ASE, condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare

Fostul prodecan al Facultatii de Finante-Banci din ASE, Cosmin Serbanescu, a fost condamnat definitiv la trei ani si sase luni de inchisoare, dupa ce a primit de la studenti intre 400 de lei si 400 de euro.

Basescu: De sase luni, in Romania, toata lumea descinde

Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-o postare pe Facebook, ca de sase luni, in Romania, toata lumea descinde, facand referire la DNA, DIICOT, Politie, ANAF, el adaugand ca trebuie sa ne dorim o tara in care institutiile.

Mihai Razvan Ungureanu, despre cei trei ani ai Guvernarii Ponta: intalnirea de trei ani, derizorie. La nivelul familiei se traieste mai prost ca in 2012

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a facut marti, in cadrul emisiunii XPress de pe B1 TV, bilantul celor trei ani ai Guvernarii Ponta. in acest context, Ungureanu a declarat ca recentul eveniment.

Mihai Razvan Ungureanu, despre cei trei ani ai Guvernarii Ponta: intalnirea de trei ani, derizorie. La nivelul familiei se traieste mai prost ca in 2012 (VIDEO)

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a facut marti, in cadrul emisiunii XPress de pe B1 TV, bilantul celor trei ani ai Guvernarii Ponta. in acest context, Ungureanu a declarat ca recentul eveniment.

Salman Khan, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru omucidere

Actorul de la Bollywood,Salman Khan, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru uciderea unui om fara adapost in 2002, dupa un proces care a durat 13 ani, potrivit The Guardian.

Numarul de companii nou-infiintate a crescut in primul trimestru din 2015, pentru prima data dupa trei ani

Numarul de firme noi a crescut cu aproape 1% in primul trimestru din 2015, dupa trei ani consecutivi de scadere, noteaza ZF. Ianuarie si februarie au continuat trendul in scadere, dar luna martie a readus.

Magistratii au decis eliberarea conditionata a liberalului Ionel Mantog dupa aproape trei ani de inchisoare

Ionel Mantog, liderul PDL Gorj, a fost eliberat din inchisoare. Decizia apartine magistratilor de la Judecatoria Targu Jiu care, potrivit stiripesurse. ro, admite cererea de liberare conditionata formulata de.

DNA a ajuns si la pompieri. Sase persoane retinute pentru organizarea de cursuri fictive

Procurorii militari din cadrul DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a sase persoane pentru ca ar fi organizat cursuri fictive de formare profesionala, conform unui co.

Daniel Horodniceanu sustine luni interviul pentru sefia DIICOT

Daniel Constantin Horodniceanu va sustine luni de la ora 10 interviul pentru functia de procuror sef al DIICOT, informeaza B1 TV. Primele 30 de minute vor fi alocate proiectului de management pe care acesta l-a.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )