Libnet.ro
UNICEF

10:00

Trei cazuri de dopaj la Astra Giurgiu

Online Sport Online Sport,
Trei cazuri de dopaj la Astra Giurgiu

Clubul Astra Giurgiu se confrunta cu trei cazuri de jucatori care au urmat un tratament interzis de Agentia Mondiala Antidoping WADA). continuă pe Online Sport

Kehinde Fatai, Takayuki Seto si Alexandru Ionita (Astra Giurgiu), suspendati provizoriu dupa ce au urmat un tratament interzis de WADA

Jucatorii Kehinde Fatai, Takayuki Seto si Alexandru Ionita de la Astra Giurgiu au urmat un tratament interzis de Agentia Mondiala Antidoping.

VIDEO Liga 1: Victorie categorica pentru Viitorul (4-1 vs Astra Giurgiu)

Formatia FC Viitorul a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Astra Giurgiu, intr-un meci din etapa a cincea a Ligii I.

ANOSR: Universitatile nu se vor mai inchide la trei cazuri de coronavirus confirmate

Horia Onita, presedintele Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR), a declarat ca universitatile nu se vor mai inchide la trei cazuri de coronavirus confirmate in formatii de studiu diferite.

Dopajul face ravagii in fotbalul romanesc: Clubul Astra Giurgiu, lovit de un scandal de proportii

Dupa ce au aparut fotografii cu trei jucatori ai clubului primind un tratament intravenos cu vitamine la o clinica privata, Agentia Nationala Anti-Doping ANAD) a reactionat prompt.

Partida dintre Unirea Slobozia si FC Farul Constanta, amanata. S-au descoperit trei cazuri de COVID-19 la echipa constanteana

Meciul de fotbal dintre Unirea Slobozia si FC Farul Constanta, programata sambata, de la ora 11:00, in cadrul etapei a 5-a a Ligii a II-a de fotbal, a fost amanata. Trei jucatori ai echipei constantene au.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )