Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei eleve din Mehedinti au luat media 10 la Evaluarea Nationala

Adevărul Adevărul,
Trei eleve din Mehedinti au luat media 10 la Evaluarea Nationala

Trei eleve din Mehedinti au reusit performanta sa obtina media 10 la examenul de evaluare nationala. Doua dintre ele sunt eleve la Colegiul National Gheorghe Titeica, iar cealalta este de la Colegiul National Traian. continuă pe Adevărul

Patru elevi din Alba au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala. Rezultatele au fost publicate de Ministerul Educatiei

Patru elevi din Alba au obtinut media 10 laexamenul de Evaluare Nationala. de asemenea, alti peste 50 de elevi au fost notati cu 10 la una dintre cele doua materii.

MIhai Fifor, reactie in cazul fetitei din Mehedinti: Asta se intampla cand o societate ajunge sa isi rezolve toate problemele doar cu procurorii

Mihai Fifor, purtator de cuvant al PSD, comenteaza cazul copilului din Mehedinti luat de acasa cu forta, punctand ca asta se intampla cand o societate ajunge sa isi rezolve toate problemele doar cu.

Anchete peste anchete in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti. Ce decizie au luat parintii adoptivi

O serie de anchete au fost deschise in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti, care a trebuit luata cu forta, cu interventia mascatilor, din familia asistentei maternale. Parintii adoptivi o acuza pe aceasta femeie ca le-au privat copilul de libertate si nici nu l-au ingrijit. O serie de anchete in cazul fetitei de 8 .

Basescu, despre copilul din Mehedinti: Procurorul ar trebui sa demisioneze. Nu e negociabil

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, ca procurorul care a luat cu forta copilul din Mehedinti, pentru adoptie, ar trebui sa demisioneze deoarece nu e negociabil ce a facut. Senatorul a mai spus ca cel care trebuia sa ia copilul, pasnic, trebuia sa fie un executor judecatoresc, relateaza Mediafax.

Primele imagini cu fetita de 8 ani din Mehedinti, dupa ce a fost luata de parintii adoptivi VIDEO

Au aparut primele imagini cu fetita de 8 ani din Mehedinti, dupa ce a fost luata de parintii adoptivi. Imaginile au fost publicate chiar de catre acestia, dupa ce protestatarii le-au cerut sa vada o dovada ca micuta este bine. Evident ca fetita este bine si, se pare ca nu mai are nicio reactie isterica, .

Prima decizie luata de autoritati in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti

A aparut si prima decizie luata de autoritatile romane in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti, care a fost luata de mascati cu forta de la asistenta maternala. S-a implicat, la nivel institutional, si ministrul Muncii, Marius Budai, ca sa se asigure ca fetita va ajunge pe maini bune in SUA. Ministrul Muncii a .

Rezultate Evaluarea Nationala (Capacitate) 2019. Cati elevi au luat NOTA 10 la matematica

Edu. ro Rezultate EvaluareNationala Capacitate) 2019. Ministerul Educatiei Nationale a centralizat rezultatele inregistrate la Evaluarea Nationala a absolventilor clasei a VIII-a inainte de.

Rezultate Evaluarea Nationala (Capacitate) 2019. Cati elevi au luat NOTA 10 la limba romana

Rezultate EvaluareNationala Capacitate) 2019. Ministerul Educatiei Nationale a centralizat rezultatele inregistrate la Evaluarea Nationala a absolventilor clasei a VIII-a inainte de contestatii),.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2019. NOTELE elevilor din MEHEDINTI, inainte de contestatii. Afla AICI ce note ai luat la CAPACITATE

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2019edu. roMEHEDINTI. Rezultatele obtinute de elevii din MEHEDINTIla examenul deEVALUARE NATIONALAdin 2019vor fi afisate curand peevalua.

23 de elevi din Arges au obtinut 10 la Evaluarea Nationala 2019. Procentul de promovare la nivel de judet, inaintea contestatiilor, este74,54%

Argesul totalizeaza 23 de medii 10 dupa afisarea rezultatealor la examenele Evaluarii Nationale. Peste 1000 de absolventi de clasa a VIII-a din Arges au obtinut insa medii mai mici de 5. Astazi, elevii nemultumiti pot depune contestatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )