Libnet.ro
UNICEF

20:45

Trei elevi si un profesor din Sectorul 4 au fost testati pozitiv cu coronavirus. Masurile luate

B1 B1,
Trei elevi si un profesor din Sectorul 4 au fost testati pozitiv cu coronavirus. Masurile luate

Trei elevi si un profesor din Sectorul 4 al Capitalei au fost depistati pozitiv cu coronavirus. Un al patrulea caz in randul scolarilor a fost identificat in Sectorul 6. Asta in conditiile in care orele cu. continuă pe B1

Prahova: 11 elevi de la Colegiului Militar Dimitrie Cantemir din Breaza au fost testati pozitiv cu coronavirus

Un numar de 11 elevi de la Colegiului Militar Dimitrie Cantemir din Breaza, judetul Prahova, au fost testati pozitiv cu coronavirus, luni, chiar in ziua redeschiderii unitatiii de invatamant. Elevii au.

Ministerul Educatiei anunta ca de la redeschiderea scolilor 244 de elevi si 329 de angajati din invatamant au fost testati pozitiv cu coronavirus: in 171 de clase activitatea a fost suspendata

Ministerul Educatiei anunta, joi, ca de la redeschiderea scolilor si pana acum, 244 de elevi si 329 de angajati din invatamant au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Totodata, in intervalul.

CORONAVIRUS |Cinci elevi ai Colegiului National Militar Mihai Viteazul Alba Iulia au fost testati pozitiv cu COVID-19

Cinci cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost depistate in randul elevilor de la Colegiul National Militar Mihai Viteazul Alba Iulia. Aceasta unitate de invatamant era singura din Alba Iulia unde.

Sorin Cimpeanu: Elevii testati pozitiv sunt rezultatul unei infectari pe parcursul vacantei, inainte de inceperea semestrului 2 (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a tinut sa sublinieze joi seara, intr-o inetreventie pe B1 TV, ca infectarea cu coronavirus a celor 244 de elevi si 329 de angajati din invatamant, testati pozitiv.

Trei elevi si un cadru didactic de la scoli din Sectorul 4, confirmati cu COVID-19. Cursuri suspendate la trei clase

Trei elevi si un cadru didactic de la unitati scolare din Sectorul 4 au fost confirmati cu noul coronavirus, iar cursurile au fost suspendate pentru 14 zile. Este vorba despre cursurile a trei clase de invatamant primar, de la tot atatea unitati de invatamant.

Trei elevi si un cadru didactic de la unitati scolare din Sectorul 4, confirmati cu noul coronavirus. La ce scoli s-au inregistrat cazurile

Trei elevi si un cadru didactic de la unitati scolare din Sectorul 4 au fost confirmati cu noul coronavirus, iar cursurile au fost suspendate pentru 14 zile. Este vorba despre cursurile a trei clase de invatamant primar, de la tot atatea unitati de invatamant.

Un elev de la o scoala din Sectorul 6, confirmat cu COVID-19

Un elev de la Scoala Sfantul Andrei din Sectorul 6 a fost confirmat cu noul coronavirus, a declarat, astazi, pentru AGERPRES, inspectorul general adjunct al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Marina Manea.

Rezultatul alegerilor din Sectorul 1 nu poate fi schimbat, sustine vicepremierul Dan Barna

Rezultatul alegerilor din Sectorul 1, unde a castigat Clotilde Armand, nu poate fi schimbat, sustine.

CU PRIVIRE LA SITUATIA DIN SECTORUL 1 Romprest a emis un drept la replica

Cu privire la scandalul legat de gestionarea deseurilor din Sectorul 1 al capitalei, compania Romprest a emis un drept la replica.

244 de elevi testati pozitiv cu SARS-Cov-2. Ministrul Educatiei: Elevii nu s-au infectat la scoala!

Ministerul Educatiei a transmis situatiaepidemiologica in scoli. Peste 240 de elevi au fost testati pozitiv cu virusul SARS-Cov-2.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )