Libnet.ro
UNICEF

05:15

Trei jucatori de la Foresta Suceava au fost testati pozitiv cu Covid-19. Clubul a suspendat antrenamentele

Adevărul Adevărul,
Trei jucatori de la Foresta Suceava au fost testati pozitiv cu Covid-19. Clubul a suspendat antrenamentele

Trei jucatori ai clubului Foresta Suceava au fost testati pozitiv cu noul coronavirus si, conform legislatiei, au fost internati la Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Ioan cel Nou Suceava. Echipa a suspendat antrenamentele. continuă pe Adevărul

Trei fotbalisti de la Foresta Suceava, testati pozitiv cu COVID-19. Ancheta DSP in desfasurare

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a declarat miercuri, in cadrul conferintei saptamanale de presa, ca trei fotbalisti de la clubul Foresta Suceava au fost depistati pozitiv pentru infectia cu noul.

Focar de coronavirus la un abator de pui din Vaslui: 59 de angajati, testati pozitiv

Un focar de coronavirus a fost descoperit luni la un abator de pui din judetul Vaslui, unde 59 de angajati au fost testati pozitiv pentru COVID-19. Potrivit DSP Vaslui, in acest moment este in desfasurare ancheta.

Un nou focar de COVID-19 la Spitalul Judetean Ploiesti: 17 persoane au fost testate pozitiv

La Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti a fost depistat un nou focar de COVID-19, in conditiile in care 17 angajati ai Sectiei Chirurgie 1 au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus. Violeta Tanase,.

Peste jumatate dintre romanii care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, testati pozitiv cu coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca numarul romanilor care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, testati pozitiv pentru COVID-19, a ajuns la 58 de cazuri, din cei aproximativ 100 de.

Dan Petrescu a fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, ar fi fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19, conform gsp. ro. Acesta este cel mai rasunator nume din fotbalul romanesc, de pana acum, infectat cu noul.

Fotbal: Universitatea Craiova anunta ca un membru al staff-ului tehnic a fost depistat pozitiv la COVID-19

Clubul de fotbal Universitatea Craiova a anuntat, luni seara, intr-un comunicat de presa publicat pe site-ul sau oficial, ca un membru din staff-ul tehnic al echipei a fost depistat pozitiv la COVID-19, potrivit Agerpres.

Ministrul nigerian de Externe a fost testat pozitiv cu coronavirus

Ministrul nigerian de Externe, Geoffrey Onyeama, a anuntat, duminica, pe Twitter, ca a fost testat pozitiv cu coronavirus. El este primul membru al cabinetului nigerian gasit infectat cu COVID-19.

Efectele (Co)vidului legislativ: 3.000 de romani testati pozitiv n-au fost internati. Orban: in sfarsit, avem legea izolarii

Premierul Ludovic Orban a declarat marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca incepand de astazi autoritatile au din nou la indemana instrumentele pe care le are la dispozitie orice Guvern intr-o tara democratica pentru a bloca raspandirea COVID-19. Azi intra in vigoare legea carantinei si izolarii. Peste 900 de pacienti au cerut externare si peste 3. 000 de romani diagnosticati nu au fost internati in spital in perioada vidului legislativ.

Focar de COVID-19 la un abator de pui din judetul Vaslui: Aproape 60 de angajati testati pozitiv

Un focar de COVID-19 a fost depistat la un abator de pui din judetul Vaslui, fiind vorba despre 59 de angajati care au iesit pozitiv la testare din aproximativ 100 carora li s-au prelevat probe, a declarat, luni, pentru Agerpres, directoarea executiva a Directiei de Sanatate Publica DSP), Mihaela Vlada.

inca un angajat al Penitenciarului de la Galati a fost confirmat pozitiv cu SARS-CoV-2

Caile de acces ale personalului si detinuti, birourile si zonele comune au fost dezinfectate. Angajatii care au intrat in contact cu angajatul penitenciarului care a fost diagnosticat cu COVID-19 vor fi scosi din serviciu si vor ramane la domiciliu, urmand sa fie inlocuiti cu personal de rezerva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )